FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

George Copos e invincibil în afaceri » Taher, Iacov, Corvinul şi două bănci au rămas cu buza umflată!

Bozovici riscă să piardă toți cei 80.000 de euro
Bozovici riscă să piardă toți cei 80.000 de euro

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 23:22

Datoriile Rapidului s-au diminuat deja cu 14 milioane de euro, însă e doar prima etapă a planului gîndit de patronul din Grant.

În afaceri, George Copos chiar e invincibil! Începe să se vadă motivul pentru care clubul din Giuleşti a fost băgat în insolvenţă. Ieri, a fost publicat tabelul preliminar al creditorilor, adică cei care se vor afla la masa credală. Din cele peste 48 de milioane de euro solicitate de cei care au de recuperat bani de la Rapid, Cristina Andronache, administratorul judiciar desemnat, a aprobat doar 33,7 milioane.

Unii dintre ei au pierdut chiar tot, iar aici se numără Fathi Taher, prin fiica sa Suzan şi firma Quatron. Iordanianul nu va primi nimic din cele 6,3 milioane pe care le-a adus în Giuleşti în vara lui 2008! De asemenea, Constantin Iacov, fostul finanţator de la FC Naţional, nu figurează cu nici un euro din cele 1,2 milioane pe care le-a solicitat din transferul lui Herea în Giuleşti. La fel şi în cazul celor de la Corvinul, care cer bani în schimbul lui Lobonţ.

Şi jucătorii au motive să se declare nemulţumiţi, în special Vladimir Bozovici, care apare în tabel cu o sumă solicitată de 80.000 de euro, din care nu i-a fost admis nici un euro. În total, Copos a reuşit să scadă suma datoriilor cu 30 la sută, iar în viitor va mai avea şansa să procedeze similar.

Cum el, prin firmele sale, are în total peste 50% din banii pe care Rapid îi datorează, va avea posibilitatea să-i oblige pe toţi creditorii să cedeze acelaşi procent ca şi el din banii pe care îi au de încasat. Tabelul nu e însă final, toţi cei care s-au înscris la masa credală putînd contesta în instanţă decizia administratorului judiciar.

Amicale la Cernica

Giuleştenii şi echipa antrenată de Ilie Stan, Concordia Chiajna, vor disputa sîmbătă partide amicale în complexul sportiv de la Cernica. Rapid va juca, de la ora 12:00, împotriva Cernicăi pe arena principală, în timp ce Chiajna va evolua împotriva Unirii Slobozia, de la ora 11:00, pe al doilea teren.

23,54 de milioane de euro datorează Rapidul lui George Copos şi firmelor controlate de acesta, conform tabelului preliminar al creditorilor

"Suma s-a micşorat pentru că lumea care a considerat că are de primit bani şi a depus declaraţia de creanţă nu a putut aduce şi dovezi. Primeşti atît cît poţi dovedi!" (Marius Predoi, avocat specializat în insolvenţă)

559043-restante-fotbalisti.jpg559044-restante-firme.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
tristan
tristan  •  21 Martie 2013, 09:56
Postat de maxone42 pe 18 Februarie 2013, 08:30

S-au diminuat datoriile Rapidului cu 14 mil. de euro??? BRAVO Copos , mult respect.

nu stiu cat respect ai avea fata de el daca te-ar tepui si pe tine cu cateva zeci de mii de euro..sa nu vorbim de milioane..

maxone42
maxone42  •  18 Februarie 2013, 08:30

S-au diminuat datoriile Rapidului cu 14 mil. de euro??? BRAVO Copos , mult respect.

apoca
apoca  •  17 Februarie 2013, 23:17
Postat de robotzel pe 15 Februarie 2013, 18:00

cum adica aproba ea cine ia bani si cine nu? adica imprumut clubul cu bani si dupa aia nu primesc nimic pentru ca vrea nu stiu cine sa nu primesc eu banii aia. executat clubul cu tot ce are si recuperat banii proportional de fiecare participat la masa credala. nu excluzi pe cineva din masa credala si lasi pe alti sa primeasca toata suma. lege de kkt ca si copos.

tu ca sa ceri ceva aduci niste dovezi ... vezi cazul taher, el poa' sa zica 6 milioane dar daca n-are acte sa arate ca i-a investit si pe ce s-au dus nu primeste nimic

Vezi toate comentariile (21)
Comentează