FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - OŢELUL 0-0

George Ogăraru nu înţelege de ce i se cere demisia: "Situaţia nu e roz, dar echipa creşte de la meci la meci"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 20:25

George Ogăraru, antrenorul celor de la U Cluj, a vorbit despre egalul cu Oţelul, scor 0-0.
”Era foarte important ca noi să cîştigăm astăzi. Am făcut tot posibilul, pentru că am avut multe şanse, însă n-am reuşit să marcăm. În condiţiile acestea, cu bălţi pe tot terenul, nu se putea juca altfel. Din păcate, propriul teren ne-a încurcat, nu mă aşteptam să fie chiar aşa de prost gazonul.

Este frustrant că nu cîştigăm, pentru că echipa joacă şi are ocazii de a marca. N-am ce să le reproşez băieţilor, pentru că au arătat implicare şi s-au dăruit astăzi. Ne lipseşte însă golul”, a spus George Ogăraru la Look TV.

...despre momentul în care i s-a cerut demisia: ”Am încercat să le înţeleg supărările suporterilor, chiar din prima săptămînă cînd am venit. Astăzi nu i-am înţeles, pentru că echipa şi-a dominat adversarul. Situaţia din clasament nu e roz, dar echipa creşte de la meci la meci”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
traian_v
traian_v  •  02 Decembrie 2014, 14:45

AFARA d-le Ogararu! Sunteti ZERO BARAT ca antrenor. Care echipa creste? Cate puncte ati facut? Sa vina Teja inapoi pana nu e prea tarziu!

vasileschi
vasileschi  •  02 Decembrie 2014, 09:34

Vai de capul tau , unde vezi tu crestere ! cate puncte ai facut de cand ai venit la U ! dute inapoi la grupele de copii a lui Aiax , nu esti de liga 1 si nici nu vei fi niciodata .

breitner
breitner  •  30 Noiembrie 2014, 09:56

Daca va creste prea mult vor veni toti alpinistii sa se catere pe U in loc sa se duca pe Everest!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează