FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Geraldo nu se teme de Steaua: "Ştim că sînt puternici, dar Petrolul vrea titlul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 21:55

Geraldo Alves, fundaşul Petrolului, crede că echipa sa poate să se bată la titlu cu Steaua pînă la finalul sezonului.

" Petrolul vrea să cîştige campionatul. Ştim că Steaua are o echipă puternic, Astra la fel. Nu vrem să se întîmple ce s-a întîmplat anul trecut.

Vrem să rămînem sus în clasament şi să ne batem pînă la final pentru titlu. Nu ştiu dacă vom putea, dar noi vom lupta în fiecare meci pentru asta", a spus Geraldo la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
movul29
movul29  •  04 Octombrie 2013, 20:42
Postat de imperator1 pe 03 Octombrie 2013, 00:58

Decât țăranii ăștia, mai bine Dinamo ! :))

Hmmm, nu am nimic cu țăranii, dar la mine în ORAȘUL PLOIEȘTI toți cei care vând pe piațe și în obor țin cu steaua! Este adevărat că avem și orășeni care țin cu steaua aproape tot cartierul MIMIU! Deja atât steliștii cât și dinamoviștii sunt penibili în condițiile în care a fi țăran nu este un lucru neapărat rău în condițiile în care țăranii sunt majoritari suporteri dinamoviști și steliști iar celălalt procent este format din boschetari, drogați, aurolaci și pușcăriași de București!

basexu
basexu  •  03 Octombrie 2013, 16:05
Postat de imperator1 pe 03 Octombrie 2013, 00:58

Decât țăranii ăștia, mai bine Dinamo ! :))

Decat cocalar de bucuresti cu muci pe barbie, mai bine "taran" de ploiesti.

younes
younes  •  03 Octombrie 2013, 13:11

Ar fi ceva extraordinar ca Petrolul sa devina campioana dar nu e deloc usor iar cum pierdem puncte si cum avem multe meciuri cu albitraje potrivnice, e foarte greu sa se intample asta. Imi este si greu sa ma gandesc la campionat dar cel mai important este asa cum spune si imnul nostru: Pe cer senin sau inorat Cu tine vrem sa fim Un lucru e adevarat PETROLUL TEEEE IUBIIIIM!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează