FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ghencea sub teroare: CFR Cluj îi pregăteşte o lovitură teribilă noii campioane din Liga 1!

Reghecampf (37 de ani) are contract semnat cu Steaua pînă în vara lui
Reghecampf (37 de ani) are contract semnat cu Steaua pînă în vara lui

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 21:16

Deşi are semnat contractul cu roş-albaştrii pe următorii doi ani, Reghecampf e tentat să plece, mai ales că a primit o propunere, senzaţională din punct de vedere financiar, din partea lui Paszkany.

Steaua s-a mai ales cu o mare problemă o dată cu intrarea în puşcărie a lui Gigi Becali. Laurenţiu Reghecampf nu mai e convins să continue şi în sezonul viitor şi, în ciuda discuţiei pe care a avut-o joi la prînz chiar cu patronul, la Rahova, ia foarte în serios ideea de a părăsi echipa.

L-au suflat deja pe Yazalde! » Curtat intens de Steaua, portughezul a semnat cu CFR!

În acest moment e încă indecis, însă înclină să renunţe la Steaua, iar la acest lucru concură 3 lucruri:

1. Insistenţele soţiei. Anamaria e cea care îl presează zilnic să nu mai continue. Soţia sa nu mai vrea să stea într-un mediu în care a fost extrem de des implicată în scandaluri, de cîteva ori chiar cu Gigi Becali.

2. Oferta incredibilă a CFR-ului. Reghecampf are pe masă o propunere concretă de a prelua fosta campioană. Pe lîngă un salariu uriaş, mult peste cel pe care ar urma să-l aibă la Steaua, acolo ar avea linişte, dar şi un control mult mai mare al echipei decît în Ghencea. În plus, s-ar afla la un club care nu are nici cea mai mică tangenţă cu fraţii Becali, astfel că şi soţia sa ar avea parte de linişte.

3. Teama de instabilitate. Reghe nu vede cu ochi buni faptul că patronul e la puşcărie, iar jucătorii vor fi mult mai greu de ţinut în frîu decît pînă acum. În plus, relaţiile dintre Reghe şi MM s-au deteriorat în ultima vreme, iar antrenorul e nemulţumit de manager. Motivul? A fost lăsat singur în faţa jucătorilor în primele 2-3 zile după ce Becali a fost încarcerat.

Pentru a-l convinge să rămînă, apropiaţii lui Becali, dar şi alte persoane importante din club au încercat să-l "ia la sentiment" pe tehnicianul Stelei. I-au explicat că ar fi un act de trădare faţă de Gigi Becali, pe care l-ar părăsi într-un moment extrem de greu. "Moral, nu ai dreptul să pleci acum" a fost propoziţia pe care Reghecampf a auzit-o des în aceste zile.

Doar Liga îl atrage
Singurul lucru care îl mai face pe Reghecampf să ia în considerare o eventuală continuare pe banca Stelei e perspectiva Champions League. Vor fi 3 tururi preliminare, în toate echipa urmînd să fie cap de serie şi, automat, să aibă şanse foarte mari de a ajunge în grupele competiţiei.

"Reghe are într-adevăr contract semnat cu Steaua, însă la antrenori nu e ca la jucători. Dacă un antrenor vrea să plece, pleacă, nu-l poţi ţine doar pentru că are contract" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ce salariu are în contractul cu Steaua
25.000 de euro pe lună

Ce ofertă de salariu i-a făcut CFR
40.000 de euro pe lună

370 de zile au trecut de cînd Reghecampf a fost instalat ca "principal" în Ghencea

Doar Steaua a luat antrenori din Gruia
De cînd CFR a promovat în prima ligă şi a început să conteze în lupta pentru titlu, nu s-a întîmplat niciodată ca Paszkany să angajeze un tehnician care să fi fost în prealabil şi pe banca Stelei. În schimb, Gigi Becali a adus 3 tehnicieni care o aveau în CV pe CFR Cluj.
Antrenor Cînd a antrenat pe CFR Cînd a antrenat pe Steaua

572811-antrenori-cfr-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (266)
steaua024
steaua024  •  26 Mai 2013, 02:04

FASSS !!!!!!! Ba Ispas, te dau astia de la GHESEPEU afara din lipsa de subiecte serioase? Vezi ca nici " articolu' " asta nu intra in aceasta categorie . Petarda !

tac77stelist
tac77stelist  •  25 Mai 2013, 21:28

40.000 de euro pe luna :))))))))))))))))))))))))))))))))) ce gluma buna.....asta inseamna aproape 500.000 de euro pe an niciodata nimeni nu a castigat bani astia ca antrenor in ROMANIA ...SE VEDE CA SE TERMINA LIGA 1 SI GSP NU MAI ARE SUBIECTE ..MAI ALES CA JIJI NU MAI E IN PEISAJ....INCEPE CANCANIADA DE ACUM..INVENTI, MINCIUNI SI INTRIGA...DOAR SA SE VANDA ZIARUL......

morarroion
morarroion  •  25 Mai 2013, 21:27

sINCER ,NU IUBESC STEAUA DELOC ,DAR EVENTUALA PLECARE A LUI REGHE LA CFR MI-AR DISPLACEA TERIBIL!

Vezi toate comentariile (266)
Comentează