FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 2-1

Gheorghe Ştefan: "Nu a fost ofsaid la golul doi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Preşedintele formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, spune că nu a fost ofsaid la golul doi al echipei sale şi se felicită pentru inspiraţia de a-l fi adus pe Zoran Filipovici să antreneze formaţia nemţeană.

 

"E o fază foarte greu de judecat, dar după părerea mea nu a fost ofsaid. Arbitrul se uită la jambiere.

Sperăm să scăpăm de retrogradare, a fost un meci greu, dar l-am cîştigat, meritat sau nu, important e că l-am cîştigat. Ultimele două partide trebuia să le cîştigăm, dar am avut ghinion. Am făcut multe transferuri, l-am adus şi pe Filipovici.  Ni l-a recomandat un impresar din Timişoara, am luat legătura cu el, am discutat vreo 3 zile, l-am adus aici şi l-am lămurit, după ce a văzut baza noastră sportivă.

Jucăm cu Bistriţa, nu mai e cum era, sper să fie de veselie pentru noi. Am văzut că le merge bine, dar înainte de meciul ăsta am zis că e de 1, X, 2. Şi ăsta e la fel", a spus Gheorghe Ştefan la "Premium Liga", de la GSP TV.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
 •  20 Martie 2010, 21:40

mai nimeni, cum poti sa zici asa ceva?? daca voi ati fost blegi si ati pierdut acasa cu int.curtea de arges, e blat??? :-j.. nu mai jucati nimica in retur... nush de ce.. apreciam brasovul in TUR!!

 •  20 Martie 2010, 19:26

A inceput Stefaniada????.Mai nou arbitrii sunt preocupati de jambiere nu de joc si arbitraj

 •  20 Martie 2010, 18:33

jenant Fc Brasov,ati trucat toate meciurile cu echipele aflate spre retrogradare,nu mai aveti bani de salarii si va trebuie banii lor?Va bateti joc de suporteri...Rusine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează