FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ghinionistul ghinioniştilor! » Gardoş lipseşte o lună dacă are ruptură

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 22:26

Gardoş stă minimum o lună dacă i se confirmă diagnosticul, ruptură musculară. În ultimele şase săptămîni, el a bifat doar 91 de minute în două partide


Lui Florin Gardoş parcă cineva îi decontează sezonul fantastic 2010-2011! Stagiunea trecută l-a transformat dintr-un anonim într-un fotbalist de echipa naţională, iar cea în curs l-a dărîmat, aplicîndu-i lovituri repetate: accidentare, suspendare, acum iar o accidentare.
Şi el, şi medicii se tem că are ruptură musculară, deşi diagnosticul va fi confirmat sau infirmat abia la începutul săptămînii următoare, după un RMN. Dar inclusiv antrenorul Ilie Stan a estimat perioada de indisponibilitate: "Minimum o lună". Deci există riscul ca el să mai prindă un meci oficial abia în februarie 2012! Asta după ce cu două săptămîni în urmă se bucura că la Apel îi fusese redusă suspendarea de la zece etape la opt, o decizie a Comisiei care îi dădea drept de joc în partida cu Ceahlăul, din weekendul următor. El nu va mai face însă deplasarea în Moldova, din cauza accidentării.

Seria horror a lui Gardoş
Sezonul de coşmar al lui Florin a fost anticipat de debutul oficial, Supercupa cu Oţelul, în care a jucat slab. A urmat intervenţia asupra lui Băcilă, căruia i-a produs o fractură, în jocul dintre Pandurii şi Steaua. A fost suspendat şi a mai jucat doar în Europa League. A continuat să fie convocat la "naţională", dar s-a accidentat la cea mai recentă convocare pe care a primit-o, şutînd în pămînt. Cînd i s-a însănătoşit glezna rănită, a intrat titular cu Maccabi, dar a făcut ruptură după numai un minut!

25 de meciuri are Gardoş (23 de ani) în Liga 1, toate disputate în tricoul Stelei. El a fost adus în vara lui 2010 tocmai de la adversara de azi, Chiajna

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
alexandru_p
alexandru_p  •  06 Noiembrie 2011, 13:29
Postat de forza1rapid pe 06 Noiembrie 2011, 13:18

Nesimtitul de gardos credea ca DUMNEZEU doarme ??? Nu si asta este doar inceputul iar BELCIUG sa nu se bucure prea mult dupa victoria cu Maccabi ca va vedea el ce va urma !!!

asta este comentariul unui personaj care il are pe alexa in echipa favorita!!!! taci bai din gura si uita'te in ograda proprie! toti broscoii aruncati cu noroi in gardos de parca ar fi intrat la rupt piciorul. a fost un accident nefericit!

forza1rapid
forza1rapid  •  06 Noiembrie 2011, 13:18

Nesimtitul de gardos credea ca DUMNEZEU doarme ??? Nu si asta este doar inceputul iar BELCIUG sa nu se bucure prea mult dupa victoria cu Maccabi ca va vedea el ce va urma !!!

magicasteaua
magicasteaua  •  06 Noiembrie 2011, 12:25
Postat de the_cezar pe 06 Noiembrie 2011, 07:13

bacila cat lipseste?

ciudat....nu stiam ca echipa lui bacila e atat de cunoscuta ....la cluj. Sunt curios cati auzisera de "marele bacila" pana la aceasta accidentare care l-a facut celebru.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează