FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ghionea la Dinamo? Djakaridja Kone: "Ce dacă a jucat la Steaua? Îl vom primi bine"

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 17:21

Mijlocaşul dinamovist Djakaridja Kone, 25 de ani, a vorbit în cantonamentul din Antalya al roş-albilor despre posibilitatea ca Sorin Ghionea să ajungă la formaţia pregătită de Ioan Andone.

"Dacă vine Ghionea la noi, asta e, ce dacă a jucat la Steaua? Nu-l cunosc bine, dar dacă va decide să vină la Dinamo va fi primit bine", a comentat Kone.

Apoi s-a referit la convocarea la echipa naţională a ţării sale şi a comentat plecările din lotul "cîinilor": "Pentru mine este un lucru foarte important să joc pentru Burkina Faso în premieră. Mă aflu într-un punct al carierei în care trebuie să ştii ceea ce vrei să faci.

Mîine pot să plec eu sau Diabate. I-am pierdut pe N'Doye şi Cristea, doi mari fotbalişti, se va resimţi lipsa lor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tipsy
tipsy  •  04 Februarie 2011, 06:54

ghionea e un fundas modest ... dar la ce avem noi in aparare ar fi binevenit. sa nu ne mai amagim, sunt putini jucatori care tin la culori ... iar pe aia care tin ii gonim (vezi marius niculae). nu stiu ce vor suportetii astia de cacat defapt

red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  03 Februarie 2011, 20:10

Daca vine Ghionea la Dinamo, atunci pot spune ca insfarsit au transferat si astia un jucator de valoare. Cand ma gandesc ce fundasi avem, Ghionea e parfum.

uta_4_arad
uta_4_arad  •  03 Februarie 2011, 19:28

Kone' este ivorian...joaca pentru burkina faso? chiar nu stiu si as dori sa aflu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează