FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la adresa lui Burcă: „Construim o echipă peste cât timp? Fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem?”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 11:04 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 11:32

Giani Kiriță (46 de ani) și-a pierdut răbdarea după înfrângerea suferită de Dinamo la Galați, scor 0-1. Fostul jucător al „câinilor” i-a reproșat lui Ovidiu Burcă (43 de ani) rezultatele slabe din ultimele meciuri.

După înfrângerea cu Oțelul, Dinamo a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în Sugerligă și a rămas pe locul 15, poziție retrogradabilă direct. 

„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”

„Câinii” nu au mai marcat în campionat în ultimele patru partide. Ultima dată, Dinamo marca în remiza cu Petrolul, scor 1-1, disputată pe 26 august.

Giani Kiriță pune presiune pe Ovidiu Burcă: „Trebuie să ai rezultate!”

„Nu știu neapărat dacă demiterea lui Burcă este o redresare, doar că fanii lui Dinamo cred că s-au cam plictisit de discursul ăsta. «Au fost și lucruri bine și lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere». Da, dar fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem?

Construim o echipă peste cât timp? Nu ai timp să te bați la campionate dacă vrei să construiești echipa. Nouă ne trebuie punct sau puncte. Eu aș schimba puțin discursul și l-aș face în felul următor: «Bă, băieți! Haideți să luăm punct sau puncte».

Faptul că plecăm doi cu mingea, că mai construim, ne mai creăm o ocazie, asta e. Dar pe noi ne interesează punct sau puncte la ora actuală. În fotbal, pe orice antrenor îl țin rezultatele.

Faptul că Burcă are credibilitate pentru că a promovat cu Dinamo asta e altceva. Doar că rezultatele o să-l țină în funcție sau nu. (n.r. - promovarea nu-l ține la infinit pe Burcă la Dinamo?) Eu zic că nu. Până la urmă asta te ține în funcție. Trebuie să ai rezultate”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

O celebră actriță face dezvăluiri picante despre fostul fundaș al Barcelonei: „A încercat de două ori. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira!”

Marius Șumudică, în extaz după al doilea succes consecutiv în Turcia: „Este unul dintre reperele carierei mele”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
0747310041
0747310041  •  30 Septembrie 2023, 16:53

BUNA ZIUA AUZI BURCA MAI SCHIMBA CEVA CUM POTI SPUNE CA ARATAM BINE DE LA MECI LA MECI DACA NU FACI PUNCTE AI CEVA LA CAP ASA PICAM IN LIGA 2 DE PE ACUM JOACA MA CU 4 FUNDASI HAI DINAMO

scooter
scooter  •  30 Septembrie 2023, 16:24

Ce tupeu pe Kirta si pe toti care il contestati pe Burca. Eu i-as face contract pe 3 ani ! Orice are fi cu el pana la moarte ! Daca dupa 3 ani nu merg lucrurile ,atunci ok ! Dar omul asta chiar stie sa construiasca. Impecabil.

dinamo100
dinamo100  •  30 Septembrie 2023, 15:25

Eu nu inteleg de ce G. Kirita este bagat in seama! Care e marea lui pricepere?! Dinamo nu a avut echipa pt promovare , ci pentru retrogradare si totusi a promovat! Dinamo nu era pregatita pr Liga 1 si era clar ca va trebui sa se lupte din rasputeri ca sa ramana acolo. Acum se gasesc tot felul de sfatosi de pe margine sa-si dea cu parerea si sa arate cu degetul! Dinamo trebuie sa lupte,iar Burca e omul potrivit ca sa-i mobilizeze. Este deplasat ca in acest moment sa se discute despre o eventuala schimbare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează