FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Giani Kiriţă: "Victoria cu Steaua ar fi bună pentru suporteri şi moral, dar se anulează fără continuitate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Giani Kiriţă, fostul fundaş al lui Dinamo, a povestit cum se pregăteşte un jucător pentru derby-ul Dinamo - Steaua şi ce importanţă are succesul în acest moment pentru "cîini".

"Derby-ul Dinamo - Steaua se pregăteşte cu mult timp înainte. Mental ai nevoie de 2-3 săptămîni. Aici e cu totul şi cu totul altceva. Joci pentru suporteri, pentru tine, derby-ul e totul! Se pleacă de la 50%-50%, indiferent de situaţie!

Toată lumea a văzut că Steaua este mai în formă în ultimele meciuri, dar Dinamo i-a mai bătut. Astăzi, Dinamo are şi sprijinul suporterilor, iar acest lucru e foarte important. Dacă vor cîştiga azi, va fi foarte bine pentru suporteri şi pentru moral, dar totul se anulează dacă nu există continuitate", a spus Giani Kiriţă la sportro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
soringealu
soringealu  •  17 Octombrie 2010, 17:22

FLORIN CALINESCU... În ultimii ani, meciurile dintre Steaua şi Dinamo au fost branduite cu "Derby de România". Sînteţi de acord cu sintagma? - Ce derby de România? E un omagiu adus Moscovei, o vizită la muzeul comunismului, o amintire a unui fotbal mincinos. Dacă se reînfiinţau echipele de tradiţie după 1990 şi îşi disputau ele titlul ăsta, era altceva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close