FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERAREA LUI GIGI BECALI

Gică Hagi a oferit primele declaraţii după ce Gigi Becali a început munca la Academie » "Regele" explică ce face patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 22:30

Gică Hagi a oferit în această seară primele declaraţii cu privire la Gigi Becali şi munca patronului Stelei în cadrul Academiei sale din localitatea Ovidiu. Becali este supraveghetor la Academie, iar "Regele" susţine că era nevoie de priceperea stelistului.

"Gigi a venit la noi şi încearcă să facă munca pe care a făcut-o şi pe care ştie să o facă foarte bine. A fost conducător la Steaua, lucrează într-o bază sportivă, într-o Academie importantă. Toate sfaturile lui şi toată consilierea lui ajută. Pentru noi este bine, am dat o oportunitate mai multor persoane, iar ele trebuie să muncească şi să facă treabă. Gigi nu e singur, mai sînt şi alţii, dar ne ajută.

Sfaturile lui în fotbal, după clubul pe care îl are şi după cît de bine merge treaba acolo, sînt întotdeauna bune şi benefice.

El munceşte acolo ca toţi ceilalţi, vine la noi, ne ajută şi toate sfaturile lui ajută, pentru că a condus clubul cel mai mare. Nu trebuie ingrijită baza? Sînt 7 hectare, 8 terenuri. E benefic si pentru el şi pentru noi. Mă bucur pentru el, este un tip sociabil", a spus Gică Hagi la Dolce.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  30 Aprilie 2014, 16:13
Postat de calinescupoliiasi pe 30 Aprilie 2014, 11:14

Hagi ne vorbeste de parca am fi la gradinita, de ce nu pot unii sa taca pur si simplu? ajuti un puscarias pentru ca e finul tau sau ce naiba mai e el, las-o asa in plm, nu mai incerca s-o vopsesti in culori mai vesele... Hagi trebuia sa zica: da, frate, e finul meu, mi-a cerut ajutorul, l-am ajutat. punct. nu ca vezi domle chiar era nevoie de gigi si ca mare contributie are el la academie. n-am sa inteleg niciodata de ce unii, desi e evident ca e treaba maro, vor s-o faca sa para verde.

Justitia nu accepta motivari gen am inventat un post pentru ca era finul meu ,spui si tu ca aveai un post neocupat de ingrijitor a 7 hectare de teren si te-ai gandit sa-l oferi puscariasului X. Realitatea sigur e cunoscuta !

cobra_z
cobra_z  •  30 Aprilie 2014, 12:35

gigi face ce stie mai bine : pune intermediari sa mituiasca impresari , arbitrii, prieteni, cumetrii, fini ,jucatori din liga rusinii ,doar doar mai aconteaza si campionatul viitor inainte de a incepe...

mathed
mathed  •  30 Aprilie 2014, 11:49

Hagi ca om egal cu O !!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează