FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a răbufnit » "Regele" sare la gîtul arbitrilor din România: "Trebuie să ne lase să jucăm"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 20:38

Viitorul este într-o situaţie dificilă cu doar 10 etape înainte de finalul sezonului şi se află pe un loc retrogradabil în acest moment, poziţia a 17-a în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi este însă la un singur punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare, dar chiar şi aşa, "Regele" este foarte nemulţumit. Hagi a răbufnit în această seară la adresa arbitrajului pe care l-a avut Viitorul în ultimele etape:

"Arbitrii trebuie să ne lase să jucăm. Şi noi am jucat slab în unele meciuri, de exemplu la cel cu Gaz Metan cînd am pierdut clar.

Dar nu se poate în unele meciuri, este vorba despre maniera de arbitraj. Mi-am cîştigat acest drept să-mi dau cu părerea despre fotbal după atîţia ani.

Noi putem să ne salvăm, dar trebuie să jucăm mai bine decît am făcut-o pînă acum", a spus Hagi la Digisport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  26 Martie 2014, 18:09

hagi incepe sa semene cu popescu.nu vi se pare?

antalmihai
antalmihai  •  26 Martie 2014, 17:01

lasa friere,cind a retogradat stiinta,ii cricai ca trebuie sa joace indiferent ce ar fi !

14mai1948
14mai1948  •  26 Martie 2014, 13:55

cel ce la injurat pe lucescu si a sarit sa-l bata la pauza intr-un meci cu real care scuipa arbitrii bate fani etc ,tot o da cu locul 4 pe care nationala din perioada lui a dus romania pe un loc 4 ..am cautat sa vad la ce se refera ,,nu am gasit nimic ,nici la turnee finale dar nici in clasamentul pe natiuni la sfirsituri de an .. daca cineva stie la ce se refera sa ne lumineze si pe noi ..locul 4 al nationalei ???????????????????????????????

Vezi toate comentariile (29)
Comentează