FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

Gică Hagi trimite săgeți către rivali: "Presiune e la ceilalți, despre care vorbiți în fiecare zi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 22:40

Gică Hagi a aliniat în meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, un prim "11" cu o medie de vârstă de 21,7 ani, însă spune că echipa sa nu a resimțit nicio presiune.

"Important e că echipa a făcut un meci foarte bun, meritam să câștigăm. Am dominat Astra și am arătat un fotbal foarte bun. Din păcate pentru noi, n-a venit golul, deși am avut ocazii. Puteam să câștigăm, dar asta e. În teren a fost o echipă care a jucat fotbal, cu un mijlocaș central născut în 1999. Am început meciul cu o greșeală foarte mare, dar apoi echipa a reacționat bine. 

Ianis e jucătorul nostru în ultimii 30 de metri. El trebuie să aibă multe meciuri, pentru că n-a jucat mult în ultima vreme. Știe fotbal. A făcut un joc foarte bun azi.

Pe noi nu e nicio presiune, e la ceilalți, despre care vorbiți în fiecare zi. La noi nu e, la ceilalți e multă presiune", a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

"Bine că n-am pierdut, dar aveam nevoie de victorie azi. Chiar dacă am început mai greu e bine că ne-am revenit și am dominat a doua repriză. Portarul Astrei a fost inspirat. Acum vom sta la mâna celorlalte rezultate. Noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre. Am fost destul de triști, dar, după meci, domnul Hagi ne-a încurajat și ne-a spus că mai avem 3 meciuri pe care le vom câștiga"
Robert Hodorogea, fundaș Viitorul

"Am început prost, dar apoi ne-am revenit ușor-ușor. Dacă eu eram mai inspirat, câștigam azi. Dacă vom câștiga următoarele trei meciuri vom fi în play-off. Ar fi foarte supărător și foarte grav să nu fim în play-off"
Aurelian Chițu, atacant Viitorul

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Sepsi - ACS Poli 1-0 Detalii AICI
3 februarie
18:00 Voluntari - Poli Iași
20:45 Gaz Metan - FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus
20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
116009845860418
Gheorghe Mihaila  •  03 Februarie 2018, 17:44

Se baga in seama ,singur, al doilea după Dobrin!Fisu nu ajunge mare scula chiar dacă îl bagă titular și căpitan la Viitorul.Man,Tănase sau Marin ii da clasa lui fisu.

zizu
zizu  •  03 Februarie 2018, 11:12
Postat de jack_the_stripper pe 03 Februarie 2018, 08:05

Singura echipa de care nu vorbesc *** este cea cu actiunile sechestrate, care nu are sediu de club, nu are baza de antrenament, nu are autocar, palmares, stadion si foloseste ilegal sigla a carei proprietar este ginerele lui Dinca ”Te-leaga”. Nume ce-i da fiori autorului bancrutei frauduloase...

adica clubul infractorilor cu cazier,unici in europa..FCSB!

sibelius
sibelius  •  03 Februarie 2018, 09:43
Postat de bodrin pe 03 Februarie 2018, 00:40

...Hagi jr. n-a mai inscris ca la primavera italiana. Dar a jucat bine, ca si echipa. O spune tat-su, o spune apropitaru'..adica chiar asa este. Aveau nevoie de victorie, dar nu aveau presiune, logic. Nu a fost sa fie, no problem! Vor castiga urmatoarele 3 meciuri, usor. E mai usor sa castigi n meciuri din viitor decat unul singur din prezent. "Logica" anapoda a lui Hagi ...

Logica machidoneasca: te lupti pentru play-off, dar renunti la Eric si Rimniceanu,

Vezi toate comentariile (12)
Comentează