FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Gică Popescu dă de pământ cu fotbalul românesc: "Mare lucru dacă se întâmpla asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 15:21

Gică Popescu este dezamăgit de prestația formațiilor din Liga 1 și speră ca acest sezon să se încheie cu același număr de echipe cu care a început. 

"Dacă e să vorbim de nivelul campionatului, eu nu văd o echipa despre care să putem spune că e favorită certă la câştigarea campionatului.

Toate echipele au probleme, mă refer la exprimarea în joc. Până şi Steaua, care este echipa la care ne aşteptam să aibă un parcurs constant, oscilează foarte mult în evoluţii.

La Dinamo sunt probleme, Craiova este într-o revenire extraordinară şi pare pe un trend pozitiv. CFR-ul nu mai este echipa pe care o ştiam, foarte multe echipe au probleme financiare care influenţează foarte mult evoluţia echipei.

Eu cred că dacă acest campionat s-ar termina cu echipele cu care a început, este deja un lucru important. Ceea ce este grav", a declarat Popescu la Dolce Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Octombrie 2016, 17:55
Postat de caminero pe 20 Octombrie 2016, 16:25

"CFR-ul nu mai este echipa pe care o ştiam" ***, n-am ce zice! Pai ma ***, daca n-ar fi avut penalizare sase puncte, chefereul ar fi fost pe locul 2 la egalitate cu Craiova, cu 23 de puncte!!!

Si poate ar fi fost chiar pe primul loc. Au fost stressati si or fi si acum. In schimb si in fondul problemei din pacate are dreptate. S-a scumpit viata in asa masura in Romania ? Nu mai sunt investitori valizi pentru fotbal? O mare enigma.

983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Octombrie 2016, 17:33

Gica Popescu intra in gasca poreclita "generatia de aur" si dovedeste ca un mare jucator nu trebuie sa fie si un mare caracter .

caminero
caminero  •  20 Octombrie 2016, 16:25

"CFR-ul nu mai este echipa pe care o ştiam" ***, n-am ce zice! Pai ma ***, daca n-ar fi avut penalizare sase puncte, chefereul ar fi fost pe locul 2 la egalitate cu Craiova, cu 23 de puncte!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează