FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gigel Bucur ia în calcul să se întoarcă în ţară. Vezi în ce condiţii! Hugo Almeida îi cere sfaturi românului

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 20:15

Gigel Bucur este de 5 ani la Kuban Krasnodar, marcînd 28 de goluri în 134 de meciuri pentru echipa care acum e pe locul 8 în Rusia. Atacantul de 34 de ani mai are contract pînă în vară cu galben-verzii, după care ia în calcul chiar şi varianta de a reveni în Liga 1.

În această seară, a jucat în repriza secundă a meciului încheiat la egalitate, 0-0, dintre Kuban şi CS U Craiova.

"Cît voi juca, mă voi gîndi la "naţională"
"Tot întîlnesc formaţii româneşti în cantonamentele de iarnă, dar e bine, cu ocazia asta mai îmi revăd prieteni. Eu cred că Universitatea Craiova se poate bate acolo sus, în clasament, în primăvară. Ştiu că trag la cupele europene şi am văzut că au şi echipă bună", a precizat internaţionalul român, care nu renunţă la a-şi face planuri vizavi de prima reprezentativă: "Atît timp cît voi mai putea juca, mă voi gîndi la formaţia "tricolorilor", fiindcă este o onoare să joc la acel nivel". Bucur are 4 goluri în 26 de meciuri în tricoul "naţionalei".

Hugo Almeida: "O să vorbesc cu românul vostru"
Din vară se poate întoarce în România, acolo de unde a plecat în 2010: "Eu cred că mi-am făcut treaba bine la Kuban, de aceea am tot prelungit contractele în ultimii ani. Îmi merge bine. Nu exclud nici varianta revenirii în ţară, depinde ce va fi la vară. O să joc cît mai pot. În România, este un campionat destul de OK, dar parcă a mai scăzut în ultima vreme".

De cîteva zile este coleg cu internaţionalul portughez Hugo Almeida: "Se vede că este un fotbalist de calitate, trebuie să se acomodeze cu echipa". Atacantul pentru care ruşii au plătit 4 milioane de euro a spus: "Am luat informaţii despre noua mea echipă, am văzut că românul Bucur e printre cei mai vechi la club, o să mai vorbesc cu el ca să mă adaptez la rigorile noii mele formaţii".

Portughezul a fost amabil cu copiii prezenţi la meci, chiar el a folosit telefonul mobil pentru a imortaliza un selfie pentru micuţii fani.

"Mă bucur că Daniel Niculae mi-a ascultat sfatul şi a semnat cu Rapid, poate ar fi trebuit s-o facă mai de multă vreme. Voi vedea şi eu din vară ce va fi, poate vom fi colegi"
Gigi Bucur, atacant Kuban

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  02 Februarie 2015, 12:44
Postat de ortega pe 02 Februarie 2015, 07:55

Prostul ăsta va juca până la 50 , doar că nu dă goluri ...

"Prostu asta", cum i spui tu, daca vine in tara, va fi cel mai bun virf din Romania....asa cum il vezi tu, e un tip serios, muncitor, si pt ca a fost un profesionist adevarat, in Romania mai poate juca lejer....

ortega
ortega  •  02 Februarie 2015, 07:55
Postat de ku.klux.klan pe 01 Februarie 2015, 21:22

Roger Mila a jucat pana la 40, si dadea si goluri ..:)

Prostul ăsta va juca până la 50 , doar că nu dă goluri ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 00:11

...uite ca Bucur ne lauda ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează