FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali a anunţat ieri dorinţa lui Piţi: "Mai aducem doi jucători!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Gigi a anunţat aseară că Piţi vrea să aibă la dispoziţie un lot de mare valoare din care să facă oricînd două echipe.

Chiar dacă a achiziţionat deja nu mai puţin de 14 fotbalişti, Victor Piţurcă nu are de gînd să se oprească. Gigi Becali a dezvăluit aseară, în direct la GSP TV, că antrenorul mai are în vedere încă două nume. "E vorba de jucători străini, însă să vedem dacă va rezolva ceva. El mi-a zis că pentru a construi o echipă mare e nevoie de un lot dublat pe orice post din care să facă oricînd două echipe de start apropiate ca valoare", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.

Insistă pentru Tshabalala
Unul dintre cei doi jucători pe care Piţi vrea să-i aducă e sud-africanul Siphiwe Tshabalala, însă deocamdată nu dispune de banii necesari pentru a plăti transferul. Piţurcă spera să folosească suma obţinută din transferul lui Toja la Aris, numai că grecii vor achita cei 300.000 de euro în două tranşe, pînă în vara anului viitor. Dacă Steaua va face rost de o jumătate de milion de euro, va trimite oferta pentru Tshabalala.


"Piţurcă mi-a zis să-l ascult în tot ce face, că o să-mi construiască o echipă mare. Şi mi-a zis că ar mai fi nevoie de doi jucători acum, plus alţi doi-trei la iarnă"

Gigi Becali, patron Steaua

"Sînt prieten de foarte mulţi ani cu Piţurcă, dar nu-l credeam capabil să se ocupe de chiar toate problemele unui club. În această vară mi-a demonstrat că poate"
Gigi Becali, patron Steaua

Toja, titular la Aris
Deşi a plecat de la Steaua de doar 10 zile, mijlocaşul columbian l-a convins deja pe Hector Cuper, antrenorul argentinian al grupării elene, că merită să joace. Toja a fost titular în victoria lui Aris, în deplasare cu polonezii de la Jagellonia, scor 2-1, în turul 3 preliminar al Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
florinch
florinch  •  31 Iulie 2010, 11:12

Am trait s-o vad si pe asta:Jiji purtatorul de cuvant al lui Piturca!Daca se descurca bine poate in angajeaza Piti crainic la stadion si purtator de cuvant al clubuli.Asa ar avea si el bani sa-si achite din datoria de 10 milioane de euro pe care a facut-o sa-i dea lui Piti sa construiasca "noua Steaua".Ar fi buni acest bani,mai ales ca anul asta Steaua va termina pe un loc in afara cupelor europene.Nu va entuziasmati dupa 5 victorii in pregatiri si una cu o nou promovata.

pipitahiguain
pipitahiguain  •  31 Iulie 2010, 10:40

presa transfera ,voi ii credeti :)

pipitahiguain
pipitahiguain  •  31 Iulie 2010, 10:39

doar presa vorbeste de tshabalala iar voi vorbiti despre el ,ce pr0stii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează