FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Gigi Becali a avut un atac dur la doi jucători după egalul cu Gaz Metan: "Îl distrug pe Gardoş"

Gardoș a jucat slab aseară, stîrnind mînia patronului
Gardoș a jucat slab aseară, stîrnind mînia patronului

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 00:21

Patronul Stelei a spus despre fundaşul central, căruia i-a dublat salariul în urmă cu două săptămîni, că a fost cel mai slab de pe teren, celălalt fotbalist vizat fiind Adi Rocha.

Fix două minute a vorbit Gigi Becali cu calm, la Digi Sport, după meci despre egalul Stelei la Mediaş, timp în care a spus, printre altele, că "n-am ce să le reproşez băieţilor, am jucat, am dominat, am avut 4-5 ocazii mari, am arătat că avem echipă valoroasă". Apoi, s-a enervat brusc şi s-a arătat nemulţumit de anumiţi jucători.

" Gardoş a fost slab rău, dar rău de tot. Ştiţi care e problema la el? Că a venit acum două săptămîni să mă roage să-i măresc şi lui salariul. Avea 5.000 pe lună, i-am făcut 10.000 de euro, dar el tot prost joacă. E, să afle că îl voi distruge de aici înainte dacă va mai juca prost. O să-l nenorocesc. Chiar nu-mi dau seama de ce n-a jucat Reghe cu Martinovici, că aşa îmi spusese, că va intra sîrbul", a spus Becali.

" Rocha a ratat enorm, ştiţi de ce? Pentru că el e prea lent, n-are nerv, e prea blînd, de-asta nu poate să bage mingea în poartă. Ce ghinion cu Gaz Metan?! Dacă eşti bun, faci 1-0, 2-0, 3-0 la ocaziile pe care le ai şi apoi poate să marcheze şi Astafei, dar se face 3-1, nu 0-1", a adăugat patronul Stelei.

"A fost penalty la faza din minutul 93, însă în prealabil fusese ofsaid, deci nu mai avem ce discuta" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Am dat peste un adversar incomod, eu cred că e bun şi acest punct" (Florin Gardoş, stoper Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
robinho_the_one
robinho_the_one  •  13 August 2012, 19:10

DACA STEAUA LA CE LOT ARE NU JOACA FOTBALUL PE CARE IL GANDESTE FIECARE ANTRENOR CARE TRECE PE ACOLO ESTE PENTRU CA JIJI AZI ESTE CRESTIN MAINE ESTE SATANIT SAU MAI MULT SATANIST DECAT CRESTIN ,UMILESTE PE CINE VREA CAND VREA CA DE PLATESTE

calinescu_
calinescu_  •  13 August 2012, 14:22

GARDOS VALOREAZA 20 MILIOANE SI CHIRICHES 30 DE MIL EURO :))))))))))))))))))))) FARA GERALDO CARE STIA SA CONDUCA O APARARE , AMBII SUNT EGALI CU ZERO ....!!!! LA FEL CA SI DINAMO FARA MOTI ....!

cerber_nz
cerber_nz  •  13 August 2012, 11:59

Pana acum a avut parcurs bunicel... chiar daca a inaintat impleticit... smile... sa vedem ce vor face la primele meciuri tari cu adevarat... inca o etapa de recreere, apoi Vasluiul, Galatiul... Iasiul... toata Moldova ce mai... smile. again...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează