FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a avut un schimb de replici în direct la TV cu Ionuț Chirilă: "Hai, lasă"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 13:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut un schimb de replici în direct la TV cu antrenorul Ionuț Chirilă.

Becali a intervenit după Chirilă a precizat că într-o echipă jocul colectiv și automatismele sunt mai importante decât valorile individuale, patronul FCSB dorind să-l contrazică.

"Dacă ai valori individuale bune, ai mai multă valoare. N-ați văzut că atunci când Maradona era la o echipă, echipa performa și câștiga? O singură valoare îți trebuie la echipă, care în momentele dificile să tragă formația.

La Steaua, la ora actuală, sunt mai multe valori individuale. Și încă suntem la început de drum. Îi avem pe Man, Florin Tănase, Coman, Budescu și Alibec", a spus Becali la Pro X.

Ionuț Chirilă: "Forța colectivă dezvoltă valorile individuale. Dacă valorile individuale decid campionatul, Steaua trebuia să fie campioană în sezonul trecut. Man, dacă este înregimentat în trasee de joc și automatisme și dacă Steaua va marca goluri după acțiuni colective, de 10-15 pase, va fi vândut pe 7-8 milioane. Dacă nu, va rămâne o speranță".

Gigi Becali: "E adevărat că nu se poate doar să cânți la pian, e adevărat că trebuie cărat și dacă cineva nu-l cară, nu poți cânta. Dar contează mai mult valorile individuale"

Ionuț Chirilă: "Niciodată nu e mai puternică valoarea individuală decât valoarea de grup"

Gigi Becali: "Hai, lasă, că nu vreau să mă cert"

Citește și: Anunț de ultimă oră! Cristi Borcea nu revine la Dinamo din cauza lui Gigi Becali: "Asta mi-a zis"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  23 Ianuarie 2018, 18:27

Ionuț, lasă-l în prostia lui !!! El crede că are de-a face cu o ***, 1-2 valori ***(din care unul ,,***,,) , *** ,,***,, , ***(prin intrigi) dar care e tare-n gură, un tip care are nevoie de bani așa că puțin îi pasă, așa că adoptă orice poruncă. Restul niște slugi umile care-i ridică osanale pe la posturi TV !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  23 Ianuarie 2018, 18:10

Dl Chirilă pare să aibă dreptate și mi-l amintesc pe analistul NOS (departamentul sport al întâiului canal public olandez NPO1) Dl Cruijff care spunea că, și citez: ,, Fotbalul e un joc colectiv. Dacă pentru fiecare poziție alegi cel mai bun jucător, încă nu ai un unsprezece puternic, ci o echipă care se destramă precum nisipul viu. Izbândă o reușești (mot à mot, faci) împreună (mot à mot, cu toții) .:)

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  23 Ianuarie 2018, 16:39

Are dreptate Chirila...un ex.: Iasul a batut pe fcsb si e neinvinsa de 5 ani in deplasare la fcsb...de ce? pt ca valoarea de grup a lui Poli e mai mare decat cea a fcsb ului...la mmentul meciul, noi eram mai omogeni mereu...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close