FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali a început războiul cu cei de la Galaţi: "Oţelul e o echipă de doi lei!"

Articol de - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2011 20:53

Patronul Stelei spune că echipa lui Dorinel Munteanu nu are nici o şansă la titlu şi roş-albaştrii nu vor avea nici o problemă în meciul direct, de miercuri

Partida Steaua-Oţelul, de miercuri, a început deja. Gigi Becali i-a atacat dur pe gălăţeni, după victoria acestora de la Urziceni, 0-3. Patronul din Ghencea a ieşit la atac furibund: "Oţelul e o echipă de doi lei, cum să ia campionatul? Nu înţeleg cum o asemenea echipă poate fi pe primul loc. Nu o să reziste ei pînă la final, o să vedeţi, nici podiumul nu o să-l prindă! Din nouă etape, cîte mai au de jucat, o să ia de şase ori bătaie! E cea mai slabă echipă din Liga întîi!", a tunat finanţatorul din Ghencea la GSP TV.

Marius Stan, prietenul lui Lupescu!
Becali a insinuat şi că Oţelul este avantajată de arbitri, datorită prieteniei dintre preşedintele Marius Stan şi directorul genera al FRF, Ionuţ Lupescu. "Stan e tovarăş cu Lupescu, l-a susţinut în Comitetul Executiv în problema selecţionerului şi l-a primit pe Radu Petrescu la meciul de la Urziceni, iar "centralul" nu dă penalty şi nici eliminare. Dar în Ghencea poate să le dea zece de Petrescu, nu au ei cum să o fure pe Steaua. Şi-au permis să facă lucruri din astea cu Urziceniul, dar pe noi nu ne poate fura nimeni! O să vedeţi cum îi batem, le dăm 23-0!", a spus Becali.

"Apostol, Pădureţu şi Mihalcea inexistenţi!"
Patronul roş-albaştrilor crede că Urziceniul ar fi putut scoate un rezultat pozitiv, dar a fost privată de aportul a trei jucători importanţi: "Apostol se crede Pele, are numai fiţe. Pădureţu la fel, sînt fotbalişti care înainte mai jucau ceva, dar cu Galaţiul s-au plimbat pe teren. Mihalcea nici nu a atins mingea, degeaba l-a mai băgat pe teren! Nu am dat nici o primă la meciul ăsta, de ce să dau, cînd eu sînt pe locul şase?".

"Păi, normal că Steaua joacă a doua zi de Paşti şi proştii de la Galaţi duminica. Dacă ne retragem noi din campionat, la revedere, nu mai iau ei nici un ban din drepturile TV!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Pe gălăţeni îi bate oricine, nu au valoare, ei au jucat pînă acum din entuziasm. Un singur jucător au şi ei, pe Neagu, doar el ar avea loc la Steaua!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Acum vreau doar locul doi, e mai uşor de ajuns. Vă garantez eu că Oţelul nu termină în primele trei formaţii în campionat!"
Gigi Becali, patron Steaua

"În meciul cu Steaua nu numai punctele vor fi puse în joc. Înţelegeţi voi ce vreau să zic"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Ce au făcut jucătorii și ultrașii maghiari după Ungaria - Elveția: imagini inedite surprinse la Koln
Euro 2024
Ce au făcut jucătorii și ultrașii maghiari după Ungaria - Elveția: imagini inedite surprinse la Koln

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
costy81gl
costy81gl  •  12 Aprilie 2011, 00:34

Oricum Gigi e prefacut. Cand zice ca "in Romania nu de mai fac blaturi de 5-10 ani", inseamna ca tocmai a aranjat urmatorul meci. Daca zice ca Otelul e de 2 lei, s-ar putea sa sa-si doreasca sa castige Otelul campionatul, in defavoarea Timisoarei.

costy81gl
costy81gl  •  12 Aprilie 2011, 00:31

Otelul este intr-adevar campioana victoriilor chinuite. Dar bine ca joaca Steaua la spectacol.

metalgalati
metalgalati  •  10 Aprilie 2011, 22:23
Postat de neil_10 pe 10 Aprilie 2011, 12:43

edevarat.... 2 LEI... STAN SI MUNTEANU.... ca sa-l citez pe Cornel Dinu... cu proverbul celtic... o echipa de cerbi cu 2 LEI in frunte! meci Jijele... gura prostului adevar graieste! Fortaa Otelul!

Adevarat graiesti omule,cea mai tare replica

Vezi toate comentariile (10)
Comentează