FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BRASOV

Gigi Becali a preferat slujba din Vinerea Mare, în locul meciului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu va veni la meciul Stelei din această seară din Ghencea împotriva celor de la FC Braşov, preferînd să meargă la slujba religioasă din Vinerea Mare.

Ar fi pentru prima dată cînd Becali nu vine la un meci al Stelei în acest an, dar şi un motiv pentru suporteri care nu l-ar mai înjura pe finanţatorul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  02 Aprilie 2010, 19:18

ma gandeam ca s-a dus sa se spovedeasca pt ultima oara, prietenii stiu de ce !!! :D

 •  02 Aprilie 2010, 19:09

De asta nu merg eu la biserica.Nu vreau sa ma intalnesc cu dragii.Chiar trebuia sa scrieti si astfel de prostii?Mi se rupe unde merge pacatosul asta si ce face.

 •  02 Aprilie 2010, 18:26

nu uitati sa ne spuneti unde se afla vineri seara domnul turcu, un alt idol de-al nostru. ce face prunea si unde se scarpina borcea vineri seara. dar mitica dragomir?!... la ce ora face treaba mare azi? intre meciuri sau la final? un alt articol: cum va reusi muresan de la cfr sa ajunga la Slujba de Inviere de maine. keep up your good job Multumim!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează