FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a rămas impresionat de viteza atacantului propus de Oli » Usain Opoku

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Atacantul ghanez pe care Olăroiu i l-a propus lui Gigi Becali l-a impresionat pe patronul stelist cu viteza sa senzaţională

Steaua caută cu disperare un atacant care să-l facă uitat pe Bogdan Stancu. Deşi continuă negocierile pentru înregimentarea lui Moraes, pe lista roş-albaştrilor se află şi un atacant de 21 de ani de la Al Sadd, propus de Cosmin Olăroiu şi dezvăluit în exclusivitate de Gazeta de sîmbătă.

Opoku Agyemang este internaţional ghanez şi ar putea veni la Steaua împrumut pînă la vară. Cum l-a convins Olăroiu pe Becali că vîrful de doar 1,74 metri ar fi o achiziţie perfectă pentru roş-albaştri? Fostul tehnician din Ghencea i-a prezentat finanţatorului stelist mai multe imagini cu Opoku în acţiune. "Uite-te la el ce viteză are! Nici un jucător din România nu-i poate face faţă! E genul de fotbalist care face diferenţa", i-a transmis Oli lui Becali. Acesta a privit imaginile şi a fost imediat convins. "Oli, dacă tu poţi, adu-l! Îmi place, mai ales că are o viteză senzaţională, ar fi perfect lîngă Bănel şi Surdu!" a fost ultimul cuvînt al patronului din Ghencea.


"Oli mi-a zis că îmi aduce un atacant care este mult peste ce avem în România şi că garantează pentru el!"
Gigi Becali, patron Steaua

150.000 de euro este salariul pe care Steaua ar trebui să i-l plătească lui Opoku Agyemang pînă la vară

Şi un tunisian pe listă
Gigi Becali a confirmat ieri la GSPTV informaţia oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor că atacantul Opoku Agyemang ar putea ajunge în Ghencea. "E posibil, dar nu zic nimic mai mult! S-ar putea să mai vină şi un alt vîrf: Ahmed Akaichi!", a zis Becali. Akaichi este internaţional tunisian, are 21 de ani, 1,85 metri înălţime, şi în acest moment evoluează în ţara sa natală la Etoile Sportive du Sahel. În cinci selecţii la echipa sa naţională, acesta a marcat un gol.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  23 Ianuarie 2011, 13:47

Slab...si rudimentar tehnic, goluri in genul asta pe langa fundasi care stau da si Galamaz. Unde e viteza aia senzationala?

adi_stoika
adi_stoika  •  23 Ianuarie 2011, 13:21

Orice stelist s-ar bucura sa vada la echipa un jucator valoros, sa dea Domnul sa fie bun baiatul asta pentru noi insa eu am niste rezerve: 1.De ce arabii renunta asa ieftin (chiar temporar)la el daca e asa bun? 2.In ce masura va mai fi la fel de iute dupa grava accidentare (vezi cazul Dica)? 3.Secventa "formidabila" de mai sus imi arata niste fundasi care n-ar avea loc nici in Divizia C. Sper sa ma insel insa noi am fost de prea multe ori exaltati de cate un jucator "minune"

ariel
ariel  •  23 Ianuarie 2011, 12:11

Opoku ar fi bun fara Banel si Surdu langa el si nu cu ei asa cum a afirmat Becali

Vezi toate comentariile (8)
Comentează