FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Gigi Becali s-a răzgândit! Anunțul după victoria cu CFR Cluj: „Vor să lase o imagine bună”

Articol de , , - Publicat luni, 15 mai 2023 11:45 / Actualizat luni, 15 mai 2023 12:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a revenit la sentimente mai bune față de arbitrii români. 

După ce s-a luat de Horațiu Feșnic, Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, șeful CCA, din cauza arbitrajului de la Rapid - FCSB 1-0, Gigi Becali spune acum că nu mai este supărat pe arbitri. 

Mihai Stoica, primul mesaj după victoria cu CFR Cluj: „This is Steaua” » Ce spune despre partida cu Farul
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Mihai Stoica, primul mesaj după victoria cu CFR Cluj: „This is Steaua” » Ce spune despre partida cu Farul

VIDEO Gigi Becali nu mai vrea arbitri străini în Liga 1 

Deși FCSB a cerut arbitri străini la ultimele meciuri din play-off, Gigi Becali spune că este mulțumit de arbitraj, remarcând că nu au mai fost greșeli în cele mai recente partide din Liga 1. 

„Am spus atunci ce am spus... Eram nervos și supărat. Faptul că i-au dat 4 etape lui Feșnic, că s-a arbitrat corect în ultimele etape și Vassaras a făcut conferință, înseamnă că FRF și CCA vor să lase o imagine bună. 

Nu ai de ce să iei arbitru străin, dacă îi ai pe Colțescu, care e cam cel mai bun, ai pe Istvan Kovacs, care trebuie să lase mândria și să se ducă la VAR, și mai e și Radu Petrescu, care e smerit și se duce la VAR. Spunea lumea că se trage cu Hagi. Dacă se trăgea, nu mai era eliminat Alibec și nu se dădea penalty pentru Craiova. Pare că vor să spele imaginea”, a spus Gigi Becali azi, într-un dialog cu presa, purtat în fața casei sale din Aleea Alexandru.

Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal? Probabil a zis că nu poate da penalty, că e VAR. Dar le-a zis că-i lasă se joace dur. Burleanu îi duce pe Kovacs la arabi. Și la VAR aduce copii. 

Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști. Bine, mă, sunt toți proști. Eu nu mai sunt. Sunteți oameni de nimic, care nu au demnitate. Am terminat-o cu voi. Aveți tiranie.   Lui Burleanu i-a zis unul care comandă România... L-a băgat consilier la Băsescu și apoi i-a zis că-l bagă pe Popescu la pușcărie ca să conducă el fotbalul. Băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras. Sunteți oameni de nimic! Nu vreau să mai am treabă cu voi. 

- Gigi Becali, pe 24 aprilie

Cine ia titlul în Superligă?

Farul Constanța
FCSB

Citește și: 

Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează