FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 12:46 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 12:58

Gigi Becali (65 de ani) a fost atacat dur de către oficialul lui CFR Cluj, Cristi Balaj (52 de ani), după ce finanțatorul FCSB-ului a declarat că echipa sa a fost „furată” la meciul din Gruia, cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-1.

Echipa mea a câștigat și a fost furată! Păi, nu a fost furată? Să spui că nu a atins mingea... mingea sare la jumătate metru în sus din genunchiul lui Crețu!”, a declarat Gigi Becali la finalul meciului.

Mario Balotelli dă de pământ cu PSG: „Nu o văd bine, nu m-a impresionat deloc. Inter are mult mai multe șanse la câștigarea Champions League”
ITALIA
Mario Balotelli dă de pământ cu PSG: „Nu o văd bine, nu m-a impresionat deloc. Inter are mult mai multe șanse la câștigarea Champions League”

Cristi Balaj, atac fără menajamente la adresa lui Gigi Becali: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”

Folosește anumiți termeni gen furt, pe care i-a învățat în perioada în care era la «facultate» (n.r. la închisoare), alături de colegii de cameră. 

Cei de la Comisia Centrală de Arbitri de la UEFA să nu vă imaginați că au opinii în unanimitate, adică toți au aceeași opinie. Sunt diferite, mai ales la fazele interpretabile. 

Situațiile în care trebuie sau nu sancționat un jucător care efectuează un atac și joacă mingea înainte, aceste situații comportă multe discuții.

Probabil că decizia trebuie să fie clară, este sau nu este incorectitudine. Și acolo opiniile sunt diferite, doar că majoritatea decide, deci e democrație. La fel și aici. 

Am avut Porumboiu, Crăciunescu, Kyros Vassaras, prin faptul că i-a delegat etapa următoare pe Colțescu și arbitrii care au fost implicați. 

Tudor Alexandru, care nu a spus că nu este fault, pentru că știa că acel picior remorcă a comis o incorectitudine după ce jucătorul a jucat mingea, el a spus doar că nu trebuia revenit pentru că nu era o fază în progres, dar el a recunoscut faultul. Indirect a recunoscut. 

Versus Marius Avram, care a avut o altă opinie și care trebuie respectată. Dați-mi voie să cred majoritatea, care a fost de părere că acel gol frumos trebuia anulat.

Îmi cer scuze, nu îmi cereți să primesc lecții de arbitraj de la Gigi Becali, care împarte lumea în două, sclavii, cei care sunt de acord cu el, și tralala sau proști, cei care au altă opinie”, a declarat Cristi Balaj, la ProSport Live.

Adrian Porumboiu, ironii la adresa lui Gigi Becali: „Îl cumpăra și pe Moș Crăciun!”

Vezi și alte știri:

Hermannstadt, cantonament de 80.000 de euro! Hotel de 5 stele și condiții de top pentru antrenamente
HERMANNSTADT
Hermannstadt, cantonament de 80.000 de euro! Hotel de 5 stele și condiții de top pentru antrenamente
Nimeni nu a mai observat asta » Două detalii care ar sta în spatele căderii Rapidului, scoase în evidență de specialist
RAPID
Nimeni nu a mai observat asta » Două detalii care ar sta în spatele căderii Rapidului, scoase în evidență de specialist

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (54)
1ianuarie
1ianuarie  •  24 Decembrie 2023, 01:08
Postat de florar pe 19 Decembrie 2023, 14:45

Sindromul Stokholm ?Pe voi va acuza Varga ca l ati facut ca la Nufarul !!! Dar poate ca asa a fost ca vad ca ai uiat...

Nu mă trimite de colo-colo. Spune: voi sunteți "cu mâinile curate" de zeci de ani, da sau ba, nu o mai da cu ce a făcut x sau y?!?

concret.
concret.  •  20 Decembrie 2023, 15:01
Postat de stefanf78 pe 20 Decembrie 2023, 07:58

Ai dreptate, prost sunt că mă bag în seamă cu unul ca tine…

Doare adevarul. Trist ca nu poti sa intelegi mai mult din viata asta. Te las in prostia ta.

stefanf78
stefanf78  •  20 Decembrie 2023, 07:58
Postat de concret. pe 19 Decembrie 2023, 23:10

A fi fecesebist e sinonim cu a fi prost. Pentru ca numai un prost poate sustine pseudo-clubul ala jalnic care exista doar pentru delirul ciobanului. Stiu ca iti e idol. Stiu ca nu poti mai mult. Totul e un kitsch acolo. Esti fecesebist. Esti prost. Felicitari!

Ai dreptate, prost sunt că mă bag în seamă cu unul ca tine…

Vezi toate comentariile (54)
Comentează