FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Gigi Becali: „Dacă Hagi nu pleca în Scoția să-l vadă pe Ianis, Viitorul era în play-off”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:40

Ianis Hagi (21 de ani) e pe val în Scoția, fiul lui Gică Hagi marcând recent o „dublă” în meciul Glasgow Rangers - Sporting Braga 3-2. 

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e de părere că „Regele” n-ar fi trebuit să meargă în Scoția săptămâna trecută, considerând că acest lucru a cântărit decisiv în ratarea play-off-ului. 

„Gică e de 100 de ori mai mulțumit să primească de la Dumnezeu pentru Ianis decât pentru Viitorul. Dacă nu pleca la Ianis, el era în play-off acum, dar a mers la copil. Orice factor psihologic contează. Dacă Viitorul avea 2-0 la pauză cu Clinceni, Astra n-ar mai fi jucat la fel cu Sepsi. M-ați înțeles?”, a declarat Becali, la Pro X.

Cu 3 zile înaintea meciului decisiv cu Academica Clinceni, Hagi senior s-a deplasat la Glasgow pentru a-l urmări pe Ianis în Europa League. Gică i-a purtat noroc fiului său, care a înscris o „dublă” de senzație.  

VIDEO // Explicație pentru transformarea lui Ianis de la Rangers: „E vorba de dopaj psihologic”

Vezi și: 

Gigi Becali, declarații uluitoare: „Jucătorii lui CFR Cluj fac sex doar o dată pe săptămână. Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu angajez psiholog, Doamne, ferește! Doar oamenii bolnavi merg acolo! Să-și ia Vintilă psiholog când o fi proprietar”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  24 Februarie 2020, 14:09

Becali : 'Orice factor psihologic contează.' Pai bre ti-am zis ca nu esti sanatos la cap ca faci urat , dasta te suna astia zilnic , ***. Pai nu ziceai bre ca numai cine e bonav se duce la psiholog ? Acu o dai cu factori psihologici ... pleaca bre de aici ca incepe ploaia .... :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Februarie 2020, 13:51

O fi fost și Negoiță-n Scoția? De mai multe ori, desigur...

pugliesi
pugliesi  •  24 Februarie 2020, 13:51
Postat de Vlad Hartea pe 24 Februarie 2020, 13:45

Minte de cioban !! Pai...chiar daca castiga ieri, Viitorul tot nu ajungea in play-off !! Ce legatura are asta cu plecarea din ziua de joi a lui Hagi in Scotia ??

Ia vezi ca se pare ca tu esti ciobanul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează