FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali despre derby-ul cu CFR: "Dacă ne bat, jucătorii nu mai au viaţă cu mine!" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că o victorie în derby-ul cu CFR Cluj este foarte importantă pentru el şi se arată încrezător într-un rezultat bun în Gruia.

"O să discut cu jucătorii şi cu Mihai, pentru că ei trebuie să ştie cît de important este acest meci pentru mine. Le spun direct: "Să-i bateţi pe ăla care m-a băgat în puşcărie!". Dacă ne bat ăia, nu mai au viaţă cu mine. E dorinţa mea cea mai mare să-l bat pe Paszkany, chiar la el acasă.

Avem echipă puternică şi o să le arătăm. Tot timpul am jucat bine cu Clujul, aşa o să fie şi acum, dar vreau să-i batem. Nu egal, trei puncte!", a spus Becali, conform săptămînalului Fanatik.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
 •  27 Februarie 2010, 14:00

catastrofa astia de la gsp " sa`i bateti pe ala" analfabeti cu comentariile lor

 •  26 Februarie 2010, 14:29
Postat de pe 26 Februarie 2010, 13:29

IA SCOATE DIN BUZUNAR O PRIMA CONSIDERABILA PENTRU ACEST MECI SI AI SA VEZI CUM JOACA TOATA LUMEA ..ZGARCITULE...TE INTERESEAZA DOAR SA FACI BANI NU SA FACA ECHIPA PROGRES VINZI TOT CE E MAI BUN SI MAI AI SI PRETENTI DE LOCUL 1..SA TE PUNA SARPELE SA IL VINZI PE KAPETANOS IN VARA CA ITI DAM FOC LA MASINA SI LA CASA!!!

ar cam trebui sa nu mai scrii asemenea porcarii.. aduti aminte ce prime dadea becali pt intrarile in ucl si pt derby'uri si acum imi amintesc de neaga care ii arata ca vrea ceasu de la jiji.. hai sa nu fim ridicoli da prime mai mari ca cele de la steaua nu au avut nici o echipa pana acuma ..cel putin din romania.. asa precum avea la un moment dat dinamo cele mai mari salarii...oricum dinamo au avut cele mai "banoase" transferuri..

ockiu
ockiu  •  26 Februarie 2010, 14:28

poi bre jiji io zic sa`i dai de pe-acum - la ce lot are steaua nu are cum sa nu piarda cu cfr-ul - doar daca da arbitru` 5 jucatori afara de la cfr - e singura modalitate sa castigi acest meci ... jiji - steaua`i praf ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează