FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - STEAUA, AZI, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali despre Piţurcă: "Vine sută la sută!" ;)

Victor Piturca, Piturca, Craiova
Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Pentru prima oară, patronul roş-albaştrilor a anunţat ieri că a rezolvat readucerea lui Piţurcă la Steaua. Becali i-a cerut scuze antrenorului că a trecut peste cuvîntul dat şi a făcut publică înţelegerea dintre ei.

Steliştii mai au parte şi de veşti bune: Victor Piţurcă şi-a dat acordul să preia echipa din sezonul următor! Cel puţin asta susţine Becali. "El vine, sută la sută! N-am mai zis nimic, că Piţi m-a rugat să nu mai vorbesc despre numirea lui ca antrenor. Dar eu spun, chiar dacă el se va supăra şi o să ne certăm! O să-i treacă supărarea, pînă la urmă", a anunţat Gigi.

Piţi a mai antrenat Steaua în două rînduri, ultima oară pînă în 2004, cînd a colaborat tot cu Gigi Becali. Gazeta a dezvăluit recent şi cum l-a convins finanţatorul să revină: i-a promis patru achiziţii, pe lîngă alţi patru fotbalişti de la echipa a doua pe care antrenorul are de gînd să-i promoveze în lotul pentru sezonul viitor. Din momentul în care a ştiut că va reveni în Ghencea, Piţurcă a început să monitorizeze partidele "satelitului", ca să evalueze tinerii fotbalişti de la echipa a doua.

Mutarea la Buzău, singura piedică
Ceea ce ar putea împiedica venirea lui Piţurcă la Steaua ar fi varianta plecării echipei din Ghencea. "Piţurcă e cam necăjit pe ce se întîmplă acum cu stadionul şi nu-i convine deloc că ar trebui să plecăm la Buzău, dar sînt convins că va fi alături de Steaua şi de mine chiar şi la Buzău", a declarat ieri Becali.

"N-am negociat cu Piţurcă recent, dar totul e deja stabilit între noi, el o să fie antrenorul Stelei. Sper să nu se răzgîndească, nu cred că va face aşa ceva"
Gigi Becali, patron Steaua

"Piţi e singurul care-l poate potoli pe Gigi. Becali chiar nu pricepe cît de mult rău îi face echipei din cauza atitudinii sale!"
Marcel Răducanu, fost atacant al Stelei

11 iunie e data la care Piţurcă se va întîlni cu echipa, la reunirea lotului pentru sezonul viitor

1 titlu de campion şi o Cupă a României a cîştigat Steaua cu Piţurcă pe bancă

Traseul de antrenor al lui Piţurcă
Perioada    Echipa    Performanţa maximă
1991-1992    Steaua    Cîştigarea Cupei României
1994-1995    U Craiova    Locul 2 în Liga I
1996-1998    România Under 21    Calificare la turneul final
1998-1999    România seniori    Calificare la CE din 2000
2000-2004    Steaua    Titlul (2001)
2004-2009    România seniori    Calificare la CE 2008

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  22 Mai 2010, 19:00

ca sa vezi ce speriat e dinamovistu asta...sundancekid....dar tre sai dau dreptate daca vine nea piti ati puso...el e stelist si oltean deci nu va concepe sa piarda in fata lui dinamo asa cum a facuto nea stoichita...deci eu sper sa vina sal faca pe becali sa mai taca ca numai gura e de el si tepele pe care si le ia....in fine....la urma urmei tre sa strigam cu toti...FORTA STEAUA FORTA STEAUA FORTA STEAUA CAMPIONI DIN GHENCEA STEAUA STEAUA STEAUA

 •  22 Mai 2010, 11:09

2004-2009 România seniori Calificare la CE 2008 Asta nu e adevarat. A fost selectioner doar in perioada 2006-2009.

 •  22 Mai 2010, 10:57

stati ba linistiti ca daca vine piturca nu face nici cit a facut stoichita ca nu are cu cine duar daca schimba tot lotul sunt stelist dar vad realitatea asa ca dinamovistii sa stea linistiti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează