FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Gigi Becali despre refuzul lui Hagi: "Îmi stric treburile mele de prost că vorbesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat declaraţiile lui Gheorghe Hagi care a anunţat că nu va reveni ca antrenor al "roş-albaştrilor".

"Negociez, discut şi nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei şi îmi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferinţă de presă când o să am ceva de anunţat şi gata", a spus Gigi Becali.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
lmnp
lmnp  •  10 August 2010, 16:49

gspistilor,sunteti viata lui becali!!!ce onoare!!!bravo jiji,ti-ai gasit patu,mai ales daca e si anda banu sa suchia cazzo!!!

lmnp
lmnp  •  10 August 2010, 16:46

gsp di merda!anda banu putana di merda!anda banu suchia cazzo a becali!!!anda banu la putana di gsp!gspisti stelisti di merda!!!anda banu putana!!1anda banu putana!!!anda banu putana!!!anda banu putana,troia di merda!!!sclavii lui becali care sunteti gesepisti di merda!!!!

gentlegiant
gentlegiant  •  10 August 2010, 16:46

bine c-ai ajuns la vorba lui piturca la doar citeva zile, tontovane acuma da-ti singur in cap cu terenurile de 50 de catralioane

Vezi toate comentariile (58)
Comentează