FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Gigi Becali: "Dragomir trebuie să respecte dorinţa cluburilor!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a referit la Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal şi i-a acuzat pe membri că executa ordinele primite de la preşedintele Mircea Sandu. De asemenea, latifundiarul a precizat că LPF trebuie să decidă startul returului în funcţie de dorinţa cluburilor.

"Ăla nu e un Comitet Executiv care să lucreze. El face ce spune Mircea Sandu. E-xe-cu-tă. Cei de acolo doar ridică mîna şi aprobă ce spune Mircea Sandu. Ce avem pe ordinea pe zi? Asta. Bun! Şi votează ce trebuie. Ca să ştiţi şi voi!", a spus Becali la sportro.

Cu privire la starea arenei din Ghencea, patronul roş-albaştrilor a afirmat: "Terenul nostru este super-super. Nu este nici o problemă. Oricum, nu poate LPF să decidă programarea etapelor fără să ne consulte. Pe mine nu mă interesează să se amîne. Ci doar că dacă cluburile vor, aşa să se facă".

Steaua va juca în prima etapă a returului pe teren propriu contra Ceahlăului Piatra Neamţ. Partida este programată sîmbătă, 20 februarie, de la ora 17:00.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  15 Februarie 2010, 19:52

D-le ce phanarame sunt si presedintii astia de cluburi. O tot da pe amanat de parca peste o saptamana o sa vina primavara. Astea-s pac-pac'uri d'ale lui Becali. Inconstienti si iresponsabili.

 •  15 Februarie 2010, 17:31

gigi,care (CLUBURI),ALEA DIN BUCURESTI,RUSINE ,PROVINCIA VA LUA TROFEUL,NU VA MAI STRESATI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează