FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSU CRAIOVA 3-1

Gigi Becali e la puşcărie, dar în Ghencea tot e circ: "Bă boule, galbenele nu le ai la tine?!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 12:57

Dacă pe vremuri Gigi Becali ţipa ca din gură de şarpe la Sebastian Colţescu în timpul unui meci pe Ghencea, aseară, cînd Steaua s-a impus cu 3-1 în faţa lui CSU Craiova, rolurile s-au inversat.

Reprezentanţii CraiOlguţei prezenţi în Ghencea au făcut un adevărat circ! Încă din primul minut al meciului, aceştia au început să ţipe la "centralul" Cojocaru şi să îi sugereze deciziile pe care să le ia!

Silvian Cristescu, managerul general al echipei, a fost cel mai guraliv. "Bă boule, galbenele nu le ai la tine! Dă, bă dobitocule, fault!", a ţipat nonstop oficialul Craiovei.

[VIDEO Fazele care au decis Steaua - CS U Craiova » Cel mai controversat moment şi supergolul lui Sînmărtean]

"Nu ştiu dacă am fi meritat mai mult. Rezultatul e 3-1 pentru ei şi spune multe, tabela nu minte. S-a simţit lipsa lui Pleşan, Mateiu, trebuie să mergem înainte şi să adunăm puncte. Venirea lui Brandan sper să ne ajute, el e un fotbalist bun"
Viorel Ferfelea, mijlocaş CSu Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (68)
steaua1948
steaua1948  •  04 August 2014, 20:51

Dar nu spune nimeni ca ei au dat golu ala in min 3,48 sec.???? sau ce intrari au avut aia de la craiova?, sau ca am avut un penalty cand un jucator de-al nostru a fost tras si impiedicat sa loveasca mingea asa cum trebuie, de a dat peste poarta???? daca ei au vazut gol, sa consulte un specialist in grafica si sa vada ca nu a trecut de linia porti, si daca egalau mai inscriam de 3 ori, oricum ne-am jucat cu ei, daca luam in serios scoru era mult mai mare, asa ca contestatarii MUCLES retardatilor.

craioveanu91
craioveanu91  •  04 August 2014, 09:54

respect Silvian Cristescu! respect Gica Craioveanu ! sunteti unii dintre noi !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2014, 22:09
Postat de khal_37 pe 03 August 2014, 14:51

Vin toate nulitatile, toti labarii sa-si dea cu parerea despre Steaua. Toti schizofrenicii, inchipuiti avocati ardeleni, maresali, capitani, ingineri, valize si ciocanitori, toti frustratii care stau cu ochii si gandul numai la Steaua, ii roade ura vazand ca Steaua are rezultate, ca joaca fotbal, ca, in pofida faptului ca s-a despartit de o parte dintre cei mai reprezentativi si importanti jucatori Steaua...tot Steaua ramane. O sa vedeti bieti cabotini la returul cu Aktobe ce inseamna o echipa iubita, o sa vedeti un stadion plin, o sa va mancati ficatii de ura si invidie ca Steaua se va califica in grupele UCL, cu becali si MM la puscarie. Degeaba incearcati slugile altora sa destabilizati..

mi-ai furat comentariul...dar in fine....zici bine :)

Vezi toate comentariile (68)
Comentează