FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 5-1

Gigi Becali entuziasmat de victoria cu U Cluj: "Naţionala e în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 01:03

Victoria de aseară l-a entuziasmat pe Gigi, care consideră că actuala echipă se poate apropia de Steaua '86


La sfîrşitul partidei, în direct la Fanatik Show, Gigi Becali s-a declarat extrem de bucuros de modul în care au evoluat roş-albaştrii şi n-a mai contenit cu laudele. Şi-a început discursul, aşa cum o face la fiecare victorie fără emoţii a steliştilor: "Asta e Steaua ce mi-am dorit-o!", apoi a continuat prin a-l sfătui pe Victor Piţurcă, selecţionerul României: "Dacă vrea să ne calificăm, asta trebuie să fie naţională! Să-i ia pe toţi şi să-i îmbrace în tricolor! Mai trebuie să caute doar un fundaş dreapta şi un vîrf de careu, probabil Marius Niculae. Atît! Uite că i-am făcut şi echipa lui Piţi! Păi, Rusescu e cel mai bun atacant român, iar Pintilii e ceva de nedescris! Un jucător de mare, mare valoare!". :)

Comparaţie cu Steaua '86
Singurul stelist care nu l-a mulţumit în totalitate a fost Rocha, autor al unei "duble": "E pe drumul cel bun, dar mai are de tras ca să ajungă titular!". După care l-a bifat şi pe Reghecampf, pe care l-a lăudat, dar l-a şi înţepat: "Îmi place că nu am emoţii cu el, vin liniştit la stadion. I-am zis asta şi lui Gică Popescu şi mi-a spus: «Băi Gigi, la ce echipă ai, el poate să tragă titulari din căciulă»".

În final, Becali s-a declarat extrem de optimist cu privire la sezonul acesta: "Am avut eu răutăţi faţă de Vaslui şi Rapid şi d-asta am pierdut cu Trnava, dar n-am emoţii pentru retur! O să facem acolo un joc fanatic, cel mai bun meci din România! În Liga 1, n-avem adversar, vom lua titlul la pas. Echipa asta de acum, dacă reuşesc să păstrez jucătorii, va fi între cea a lui Olăroiu, din 2006, şi cea a lui Ienei, din 1986".

"Echipa joacă extraordinar dacă nu are trac şi presiune. În curînd vom avea un avans considerabil, nu ne va mai interesa nici un adversa"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
pophki
pophki  •  06 August 2012, 20:19

d-nle cioban SHEF,poate ai vrut sa zici Protasov si Ienei ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 August 2012, 18:05

E nenorocire, sa se dea toata lumea la o parte ! Si... ne-am calificat si in Brazilia !

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  06 August 2012, 17:56
Postat de terminatorul2 pe 06 August 2012, 01:41

SPULBERĂM TOT ! : )))))))))))))))))))))))

Daca spulberati tare va inecati cu praf...!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează