FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Gigi Becali: "Eu nu pot fi exclus din fotbal, nici la puşcărie nu poţi fi exclus"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a referit la comunicatul emis astăzi de FRF şi postat pe gsp.ro, prin care s-au anunţat măsuri dure împotriva conducătorilor din fotbal care se vor mai insulta în emisiuni televizate.

"Este bine că s-a decis asta, ca să le fie frică, plus că nu vreau să mă mai cert cu cineva. Pe mine nu mă poate exclude nimeni! Nici la puşcărie, dacă eşti, nu poţi fi exclus. Numai printr-o hotărîre judecătorească poţi să nu mai ai acces pe stadion", a comentat Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Apoi a continuat: "Eu l-am înjurat pe Porumboiu pentru că am fost provocat. Dar trebuie făcută o întreagă porologhie, nu stau acum să reiau. Dar, repet, legea este utilă".

Ulterior, Becali a spus: "Eram in Parlamentul European cand s-a intamplat incidentul de la TV cu Porumboiu. Dupa ce am iesit din emsiune l-am sunat. Nu ca sa imi cer scuze, ci ca sa ne impacam. Dar nu mi-a raspuns. Si atunci l-am pus pe Argaseala sa il sune".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
safty04
safty04  •  08 Iulie 2010, 19:28

dar la puscarie te poti intoarce??

rhadoo07
rhadoo07  •  08 Iulie 2010, 19:06

://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=22433 haine misto

dani.b
dani.b  •  08 Iulie 2010, 18:17

super..:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează