FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali zice iar că renunță la FCSB și are un nou derapaj sexist: „Ea primește echipa, dar nu are voie să vorbească. Doar bărbații”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache +3   FOTO
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 13:21 / Actualizat luni, 11 martie 2024 15:56

La aproape un an de la conferința în care anunța că renunță la FCSB și vrea să iasă din fotbal, Gigi Becali a avut o declarație asemănătoare.

Acum, la două zile după Rapid - FCSB 4-0, Gigi Becali spune din nou că are de gând să renunțe la echipă. Și vrea s-o lase moștenire Theodorei, fiica lui cea mare, având și un derapaj sexist.

VIDEO. Gigi Becali spune iar că vrea să renunțe la fotbal

„Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul.

Vreau să dau echipa fetelor, dar nu vrea niciuna. Poate o voi da fetei mari, să-i dau acțiunile. Ele nu vor, că după aia vine presa după ele. Și nu le place. Poate îi dau acțiunile fetei mari. Apoi, poate ginerele... El e cuminte, nu-i prea place...

Dar dacă e, o să dea el declarații. Că la mine în familie nu dau femeile declarații, ci doar bărbații dau declarații. Acum o să mă ia cu discriminarea, că de ce spun că bărbații dau declarații”, a spus azi Gigi Becali.

VIDEO. Pe cine vede Gigi Becali în lupta la titlu: „Probabil o să fie o luptă în tre. Cine face primul pas greșit iese din discuție”

Omul de afaceri a vorbit și despre lupta la titlu, considerând că trei echipe vor lupta în play-off pentru trofeu.

„Sunt patru puncte diferență, iar asta înseamnă imens. Dar acum trebuie să vrea Domnul. O să vedem. Nu știu. Nu vreau să mai spun ce cred, după ăia spun că iar sunt deștept. Vreau să decidă Domnul. Va fi o luptă în trei. Dar nu vreau să spun ce cred, că după aceea iar o iau pe miriște.

Patru puncte înseamnă imens. După primul pas greșit al lor, e gata! Ele joacă între ele la început. Și ne ajută programul. Meciurile mai tari le jucăm acasă în prima parte. E un program bun pentru noi. Dar contează să vrea Dumnezeu, iar până acum a cam îndreptat spre mine”, a mai spus Becali.

Citește și:

FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire
PLAY-OFF
FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire
Gigi Becali dă vina pe el pentru 0-4 cu Rapid: „Dumnezeu e împotriva celor mândri” » Își prezintă scuzele față de Dinamo și Dan Șucu
FCSB
Gigi Becali dă vina pe el pentru 0-4 cu Rapid: „Dumnezeu e împotriva celor mândri” » Își prezintă scuzele față de Dinamo și Dan Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  12 Martie 2024, 08:47

Ce v-ati face fara jiji? E o enciclopedie ambulanta de goaze folosita pe post de muza.

SuporterOr
SuporterOr  •  11 Martie 2024, 22:39

„Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea." Așa a zis și ???? că nu mai mănâncă lături.... Mark Twain avea o vorbă faina:"Ce mare lucru să te lași de fumat?! Eu m-am lăsat deja de 100 de ori..."

SuporterOr
SuporterOr  •  11 Martie 2024, 21:24

Unora le trebuie o cădere mai de sus sa le cadă mintea în cap... Oare când vei face ce zici sau macar sa zici ce faci ???!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează