FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a speriat deja! De ce sunt în pericol negocierile dintre FCSB și Viitorul pentru Vînă

FCSB - VIITORUL // Dennis Man vs Ionuț Vînă
FCSB - VIITORUL // Dennis Man vs Ionuț Vînă

Articol de , - Publicat marti, 09 iulie 2019 09:00

FCSB // Negocierea lui Becali pentru Ionuț Vînă (24 de ani), de la Viitorul, e influențată de comportamentul pe care l-a avut față de alți jucători de la Viitorul.

Bradly De Nooijer (21 de ani) l-a refuzat deja din cauza „suferințelor” lui Nedelcu și ale lui Coman.

„Căpcăunul” Becali l-a ratat deja pe Bradley De Nooijer fiindcă s-a purtat urât cu Florinel Coman și, mai ales, cu Dragoș Nedelcu, acum negociază achiziționarea lui Ionuț Vînă.

Va accepta mijlocașul să treacă la FCSB?

Fotbaliștii de la Viitorul sunt deja speriați de tratamentul pe care-l aplică Gigi, acesta a fost motivul principal pentru care fundașul stânga olandez a declinat propunerea.

I-a fost frică

Patronul FCSB anunțase că-l achiziționase pe apărătorul lateral cu 500.000 de euro, Hagi acceptase afacerea, însă totul a picat fiindcă olandezul nu a agreat mutarea la clubul lui Becali. Ce l-a speriat?

S-a ferit de ceea ce au pățit Nedelcu și Coman, povestesc surse de la Ovidiu. De Nooijer era la curent cu declarațiile lui Gigi despre fotbaliștii pe care i-a cumpărat de la Viitorul și de aceea nu a vrut să treacă prin „testul Becali”.

FCSB și-a fixat acum altă țintă, pe Ionuț Vînă. Becali a povestit că l-a delegat pe Florin Tănase să se intereseze de prețul mijlocașului în vârstă de 24 de ani. Și dacă Hagi ar accepta să i-l dea, Gigi ar trebui să-l convingă pe Vînă să treacă la clubul lui. De ce sunt reticenți jucătorii Viitorului să semneze cu Gigi?

Ținta preferată

El l-a transformat pe Nedelcu dintr-un fotbalist dintre cel mai bine cotați din campionat, titular în naționala de tineret, într-un mijlocaș de refuzat. „Nedelcu doarme, nu se poate juca fotbal așa!”, „O să-l dezvăț să mai coboare de pomană între fundașii centrali să ia mingea” sunt două dintre comentariile lui Becali despre jucătorul pe care-l cumpărase cu 1,65 milioane de euro.

Dragoș a ajuns rezerva lui Tudor Băluță în naționala sub 21 de ani și nu mai este printre tinerii români foarte bine cotați. Mijlocașul defensiv a încercat să scape de la FCSB, însă Gigi nu i-a permis să plece sub prețul de achiziție.

Bani în plus lui Coman

Există și jucători de la Viitorul care profită de pe urma toanelor lui Becali. Florinel Coman, pe care patronul FCSB îl acuzase că fumează și că nu se antrenează așa cum ar trebui, a primit bani mai mulți ca urmare a prestației pe care a avut-o la Euro U21.

„Coman avea 12.500 de euro, i-am mărit salariul la 15.500 de euro”, a anunțat Becali. Același salariu îl are Man, alt jucător de la „tineret” pe care Gigi speră să-l vândă pe un preț uriaș. Florinel a costat cel mai mult dintre fotbaliștii cumpărați de la Ovidiu, 2.650.000 de euro. Șeful FCSB crede c-o să-l vândă pe 30 sau 40 de milioane de euro!

VEZI ȘI:

Chindia și-a completat lotul cu un jucător de la Viitorul! Robert Neciu s-a alăturat echipei lui Viorel Moldovan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Citește și:

„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Superliga
„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (20)
zero_palmares_fc_fcsb
zero_palmares_fc_fcsb  •  09 Iulie 2019, 17:10

Tata mare mai vine la FC FCSB, echipă aflată în anul dispariției. :))

2456334408024644
Vasile Vasile  •  09 Iulie 2019, 14:41

saracu' gigi , el nu intelege ca din Romania nu cumpara nimeni la pretul ala...se pot lua banii aia pe jucatorii lui becali doar daca sunt vanduti de o echipa din vest ...punct...

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  09 Iulie 2019, 13:00
Postat de khal_37 pe 09 Iulie 2019, 11:20

Asa....si ,,dinamo''. Badea stie de ce...si Rednic, Negoita, Andone, Cornel Dinu. Toata lumea stie ca palmaresul lui dinamo e la Badea in liga a 5-a, mai putin voi, fanii Stelei si ai lui Becali. :))

Cel putin Negoita are un act de vanzare cumparare !!! Negoita a cumparat echipa de fobal Dinamo din prima liga !!!! Dupa mintea ta , Badea i-a vandut lui Negoita doar caroseria de la masina :)))) =))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează