FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl blochează la Steaua » Laurenţiu Reghecampf nu mai acceptă nici un compromis: "Dacă rămîn, SCHIMB TOT!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 19:42

Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Al Hilal, însă nu a semnat încă un contract cu gruparea arabă, fiind blocat la Steaua de clauza de reziliere de un milion de euro impusă de Gigi Becali.
Tehnicianul campioanei României ar fi dispus să renunţe la milioanele de euro oferite de arabi pentru a rămîne la Steaua, însă impune condiţii dure pentru Gigi Becali. "Am o înţelegere cu Al Hilal, dar încă nu am semnat. Trebuie să termin ce am de terminat la Steaua. Trebuie să găsim o cale să rupem contractul. Încerc să mă înţeleg cu patronul.

Dacă nu vom ajunge la un acord, atunci vom continua treaba. Dacă nu e înţelegere, nu voi mai fi aşa maleabil. Vom schimba nişte oameni din club. O să fac o cerere la club. Sună un pic scandalos, dar nu este aşa. Ţin mult la oamenii de la club, dar, dacă se doreşte performanţă, trebuie să facem schimbări la echipă", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

"Nu mai pot să fiu singur"
Antrenorul Stelei îi cere patronului să investească sume consistente în această vară în transferuri, dar şi aducerea unor conducători în club, care să preia atribuţiile lui managerului Mihai Stoica, aflat la închisoare. "N-am nici o problemă cu contractul meu, în club vor avea loc schimbări. Trebuie aduşi anumiţi oameni, anumiţi jucători. Avem nevoie de jucători pentru a ajunge în grupele Champions League. Nu mai pot să fiu singur în club.

Mai sînt 3 săptămîni pînă începem pregătirea şi n-am adus nici un jucător. Trebuie să pregătim bine echipa şi să aducem jucători importanţi. Dacă eu rămîn, nu mai pleacă nimeni. Dacă Gigi Becali vrea bani, trebuie să ne calificăm în grupele Champions League. Nu ştiu de ce patronul nu vrea să bage bani. Eu ştiu ce mă aşteaptă dacă nu se va investi", a adăugat Reghe.

"Ştiu ce înseamnă Steaua şi ce aşteptări au fanii. E greu să îi mai mulţumeşti doar cu un campionat. E foarte greu să cîştigi titlul cînd jucătorii vor să plece. Trebuie să aduci alţii buni şi să obţii performanţe şi în Europa"
Laurenţiu Reghecampf

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (457)
andrei.f
andrei.f  •  27 Mai 2014, 17:51

Încă un semnal de alarmă. La Steaua jucătorii şi antrenorul sunt neplătiţi. Ce face Becali cu milioanele de euroi câştigate de club ? .Asta este marea problemă !

pisoiulucigas
pisoiulucigas  •  27 Mai 2014, 12:11

Adevarul gol golut e ca are dreptate Reghe. Nu ai cum sa tii singur un club de fotbal si sa coordonezi incepand cu tanti care da cu matura si pana la transferuri, tinut sesiunile de antrenament etc. Chiar nu ai cum sa faci toate astea singur fara sa cedezi nervos. Nea Gigi a reusit sa ma enerveze. El de cand e la Steaua a investit mai putin decat a incasat. Steaua ca brand, vinde. Clubul ar iesi pe plus intr-un sezon si cu un loc 7 in campionat si fara prezenta in Europa si fara transferuri.

dimonty1
dimonty1  •  27 Mai 2014, 10:36

mamaaaaa poate ramane reghie sa vedem ce mai zice lumea. dinamovisti si rapidisti moare de oftica ramine reghie si la anu iar luom canpionatu ha ha ha

Vezi toate comentariile (457)
Comentează