FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-1

Gigi Becali îl pune la punct pe Grigoraş: "Eu îţi pun clauze, nu tu mie!"

Becali a reacţionat după dezvăluiri făcute de Gazeta.
Becali a reacţionat după dezvăluiri făcute de Gazeta.

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 01:17

Patronul Stelei susţine că nu va accepta nici un fel de despăgubire trecută în acte în caz că l-ar pune antrenor pe Grigoraş şi apoi l-ar da afară.

Galeria l-a cerut pe Grigoraş antrenor la Steaua, iar el şi-a arătat disponibilitatea de a veni în Ghencea după finalul acestui campionat. Însă în discuţiile pe care le-a avut cu apropiaţii, tehnicianul celor de la Pandurii a spus că ar accepta doar dacă va avea o clauză financiară importantă prin care să fie despăgubit în cazul în care e demis fără motiv, cum s-a întîmplat cu Ilie Stan.

Acest lucru a fost dezvăluit în premieră de Gazeta Sporturilor în weekend-ul trecut, iar aseară Gigi Becali a comentat pe marginea acestui subiect, care l-a înfuriat foarte tare. "În primul rînd că nu am discutat cu Grigoraş posibilitatea de a veni el la Steaua. Nici eu, nici vreun alt om al meu. Apoi, Grigoraş să ştie că nu-i dau nici un fel de clauză! Nici măcar la 5 euro să nu spere pentru aşa ceva. Auzi, clauză! Păi, mă,Grigoraş, trebuie să ştii că atunci cînd vii la Steaua, nu pui tu clauze, ci eu îţi pun ţie! Şi, mai important ca toate, Steaua are acum antrenor, pe Mihai Stoichiţă", a spus Becali la GSP TV.

Grigoraş a făcut şi el referire la posibilitatea de a ajunge la Steaua. "Pînă la vară rămîn la Pandurii, echipă cu care mai am contract încă un an. Vom vedea ce va fi, însă eu n-am discutat cu nimeni de la Steaua, deci toate speculaţiile care se fac nu-şi au rostul acum", a spus Grigoraş.

Scandaluri mari cu cei cu clauză: )
Ultimii doi antrenori care au solicitat clauză de reziliere a contractului cu Steaua au plecat cu mare scandal din Ghencea. Primul a fost Dorinel Munteanu, care a fost dat afară după doar o lună şi jumătate de la instalare, dar şi-a încasat apoi clauza de un sfert de milion de euro. Apoi, Piţurcă a solicitat garanţie un teren în Pipera dacă Gigi Becali va mai vorbi despre echipă, însă patronul n-a acceptat, iar Piţi a plecat de la Steaua.

«N-am pus nimănui nici o condiţie, totul a fost o invenţie a presei!» (Petre Grigoraş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
elsopotyi
elsopotyi  •  09 Aprilie 2012, 16:23

ACUM VEDE ADEVARATA FATA A MERELUI POET, OM DE CULTURA, CRESTIN GRIGORAS=NUMIT GIGIGIGIIII/E CAM DUS CU PLUTA CINE MERGE SLUGA LA GIGIGIGIII.

bozgor
bozgor  •  09 Aprilie 2012, 15:08

ciobanetele tot ciobanete. orgolii de om cu deranjamete la mansarda

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  09 Aprilie 2012, 13:38

prost ar fi Grigoras sa nu puna conditii...daca nu are vreo clauza in contract care sa-l apere o sa-l calce i.d.iotul de cioban in picioare dupa prima etapa!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează