FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, devastator la adresa lui Iordănescu și Lăcătuș: „Dacă ești găinar cu viclenii și ascunzișuri, spune așa! Ei știu cum am luat Steaua”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, i-a criticat pe Anghel Iordănescu și pe Marius Lăcătuș, două nume importante care susțin modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să obțină dreptul de promovare în Liga 1.
Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, i-a criticat pe Anghel Iordănescu și pe Marius Lăcătuș, două nume importante care susțin modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să obțină dreptul de promovare în Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 20:39 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 22:31

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, i-a criticat pe Anghel Iordănescu și pe Marius Lăcătuș, două nume importante care susțin modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să obțină dreptul de promovare în Liga 1. 

Proiectul lui Vasile Dâncu, cel care ar permite promovarea Stelei în primul eșalon, a împărțit lumea fotbalului în două. Anghel Iordănescu și Marius Lăcătuș, legendele clubului „militar”, susțin inițiativa. Gigi Becali a avut o replică dură pentru cei doi. 

Dezastru pe Ghencea! Cum arată stadionul, la 3 zile după CSA Steaua - Dinamo 2-0: scaune topite și rupte
STEAUA - DINAMO 2-0
Dezastru pe Ghencea! Cum arată stadionul, la 3 zile după CSA Steaua - Dinamo 2-0: scaune topite și rupte

Gigi Becali: „Iordănescu și Lăcătuș știu cum am luat Steaua”

„Anghel Iordănescu m-a dezamăgit, pentru că el știe adevărul. El mă sună și mă laudă, apoi să fii împotriva mea? Dacă era un om onest... 

Lăcătuș știe adevărul, toți știu adevărul. Dacă ei știu adevărul, că 20 de generali și doi miniștri au semnat, spuneți, mă, adevărul. Dacă ai caracter, îl spui. 

Dacă ești găinar cu viclenii și ascunzișuri, spune așa. Nu te mai da bărbat adevărat. Toată lumea știe cum am luat eu Steaua și cum am băgat 40 de milioane de euro. Sunt și eu om, știu câți bani am băgat”, a spus Gigi Becali la Prima Sport. 

Gigi Becali: „Dâncu să pună un pariu cu mine”

Gigi Becali a divagat în continuare intervenției, a lansat un atac absurd, fără legătură cu subiectul, și la adresa celor din USR. 

„Dâncu să pună pariu cu mine și să vedem cine are putere mai mare în PSD, el sau eu. Eu n-am nevoie să intervin, nici nu trebuie să vorbesc cu nimeni. Cei de acolo, majoritatea, sunt prietenii mei și mă admiră. Poate să îmi facă DNA un dosar că mă iubește lumea și că am un nume influent.

Am întrebat despre ce e vorba, m-am interesat. Mi-au spus oamenii că nu trece legea. Mi-au zis că legea a fost făcută de un profesor de păcănele, unul de la USR.

Dacă e de acolo, l-au pus dracii. USR e partidul dracilor. Nu prea au putere în România, ei tot încearcă. Așa au făcut și cu pandemia, dar le strică Dumnezeu planurile”, a divagat Becali în aceeași intervenție. 

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - Farul 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Poftiți în Liga Anomaliilor: competiția e Primărie&Stat versus Gigi, Hagi, Varga, Rotaru, Mititelu & Petrolul!

Iasmin Latovlevici se antrenează cu un club din Liga 1 » Așteaptă debutul în noile culori

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
Cristyan71
Cristyan71  •  22 Aprilie 2023, 13:02
Postat de bridges pe 21 Aprilie 2023, 23:55

Nu, nu știe toată lumea cum ai luat tu Steaua. Adică Iordănescu de ce ar ști "foarte bine" cum ai luat Steaua? Singurul loc unde n-ai avut loc de manevre a fost Tribunalul. Acolo ai fost obligat să duci toate actele. Ai picat cu brio examenul Justiției, adică singurul care conta. În rest.... folclor la TV, acolo te descurci mai bine. O dai cu "știe X cum a fost, știe Y că era acolo, știe Z că era de față".... Povești, bârfe , prostii. Zi-o pe aia corectă, ai simulat întocmirea unor acte corecte, banii poate i-ai dat dar nu 40 mil, iar minți și uite așa nu te mai crede nimeni. Dar de a simula până a face o tranzacție pe deplin legală e cale lungă. Ești un escroc, dar nu unul de rând, te arunci la sume mari, la branduri de prima mâna. Ai făcut tot posibilul ca Steaua să fie îngropată undeva în ligile inferioare, să nu-ti mai apară în cale dar uite că te-ai lovit de cel mai redutabil obstacol: adevărații ei suporteri, cei care n-au părăsit-o. De ei te temi, n-ai cum sa-i prostesti cum ai facut-o cu restul.

Ca tot te dai deștept și vorbești și dai comunicate în stil Kim Jong Un și Vladimirovici Putin,cum ne explici tu noua ca judecatorul la care a câștigat procesele marele erou-jurist cu urme de dementa și de cult al personalității Talpan a fost arestat pentru corupție?!?. La justiția și Tribunalul ala te referi?!?!?.

John.Wick
John.Wick  •  22 Aprilie 2023, 10:29
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 22 Aprilie 2023, 03:01

Dar nici prosti ca tine !!

Da ție cine ți-a zis că ești deșteaptă? Ei, află că te-a mințit.

John.Wick
John.Wick  •  22 Aprilie 2023, 10:28
Postat de Florin100 pe 22 Aprilie 2023, 00:41

Ha, ha, ha! ***, nu au furat ma Steaua seful tau, ciobanul mioritic jiji, a furat-o, Marius Lacatus si Iordanescu? Ba, voi ma smekerilor sunteti cei care ati umblat cu plicuri cu dulciuri pe la generali in 2003 si ati incercat ilegal sa furati indentitatea clubului Steaua si v-ati lovit de intransigenta col. Talpan care nu a pus botul la plicurile voastre. Recunoaste ca din cauza asta te tine ciobanul sluga acolo, ***.

ești mai zălud și decât tălpănelu

Vezi toate comentariile (37)
Comentează