FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - NAPOLI, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Lăcătuş s-ar fi simţit jignit să aibă un salariu mai mic decît Piţurcă" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că negocierile dintre el şi noul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, au fost scurte, iar salariul oferit tehnicianului a fost unul asemănător cu cel pe care i l-a propus lui Victor Piţurcă

"Cel mai mult apreciez caracterul lui Lăcătuş. Am negociat trei-patru chestii, adică a fost vorba de salariu. Nu mai puteam să-i spun un salariu mic acum. Se simţea şi el jignit, lui Piţurcă atât şi lui nu?", a spus Becali.

El a precizat că trebuia să-l numească pe Lăcătuş antrenor pentru că echipa era în degringoladă. "A trebuit să iau o hotărâre rapidă. Am vrut să-l las până în pauză, dar nu se poate, sunt două meciuri importante şi echipa e în degringoladă, n-are busolă. Atunci, am zis să iau o hotărâre. El a spus la o televiziune că el e aici, e prezent oricând îl cheamă Steaua.

Atunci, am zis pentru ce să mai fac investigaţii, pe ăla, pe celălalt, când un om a zis din tot sufletul că e prezent când îl cheamă Steaua, fără niciun fel de orgoliu", a mai spus Becali, citat de Mediafax.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (16)
nustiucesascriuaici
nustiucesascriuaici  •  27 Septembrie 2010, 23:45

ce prost e asta:))

footballclub
footballclub  •  27 Septembrie 2010, 22:19

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

cata2630
cata2630  •  27 Septembrie 2010, 20:38

arata-le cum se rup la propriu picioare, cum se simuleaza un 11 m... eventual cum se fura un portofel...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează