FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, mesaj sfidător pentru rivalii din Liga 1: „Șeful vostru vă zice asta!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 13:31 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 13:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din Liga 1, a analizat disputa dintre Craiova și CFR Cluj și a avut un mesaj sfidător pentru ceilalți conducători din Liga 1, în timp ce le propunea acestora să facă pace.

„Mai mult îmi convine că CFR Cluj campioană decât de Craiova, Nu știu de ce. Au fost lucrurile alea care au fost și nu se uită așa ușor, lucrurile de la meciul Craiovei cu Viitorul. Ai văzut cum Dumnezeu îți răsplătește? Noi, dacă jucam cu echipa bună, îi băteam pe cei de la CFR Cluj. Că erau descălțați! Dar așa face Dumnezeu. Ce ne-a făcut nouă Craiova, a primit înapoi. 

Dar vreau să uităm asta, vreau să bem toți o cafea și să zicem «Hai să fim drepți». Eu sunt dispus să stau la masă prietenește, frățește, creștinește și să începem o sesiune nouă și dreaptă. Fără lipsă de modestie, e diferență de la Cer la pământ între mine și ei. Ei sunt toți pitici pe lângă mine, dar cer să facem pace. Eu, Becali, șeful vostru, vă cere să facem pace! Dacă șeful vrea pace, faceți pace! Hai să ne împăcăm”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO  Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, dezvăluiri din culisele votului împotriva lui Dinamo: „M-au sunat Borcea și cineva din club, dar era prea târziu! Am vorbit cu Anamaria

Anunțul care îi dă coșmaruri lui Gigi Becali: „FCSB dispare!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  06 August 2020, 08:09

Un cioban pitic de inaltime cu aere de mare grangure !! Iata ca piticii astia l-au rezolvat timp de cinci ani si l-au lasat fara titlu in tarisoara asta. El ramane acelasi sef de necontestat la oile lui din spatele casei !!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  06 August 2020, 00:27

Stai sa vina CSA Steaua in Liga 1 și o sa fie șef la oierit ca acolo se pricepe de minune. Sau la penitenciar cu mm și mustață .

983732924972315
Soos Vilmos  •  05 August 2020, 21:37
Postat de Soos Vilmos pe 05 August 2020, 17:02

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează