FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Gigi Becali n-a rezistat nici măcar trei etape: "Ori ca mine, ori la revedere, Piţi!"

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Gigi anunţă reînceperea războiului cu suporterii şi a răbufnit după meci la adresa lui Piţurcă: "Am fost prost că am intrat în jocul lui! Nu stau să mă rog de el!".

Imediat după partida de la Braşov, Gigi Becali a intrat în direct la GSP TV şi a dat cărţile pe faţă. "A venit Piţurcă, au dispărut gardurile, au început înjurăturile! Din cauza lui se întîmplă toate astea. De luni, gata, începem să anulăm din nou abonamentele!", s-a "încălzit" finanţatorul Stelei.

S-a oprit apoi asupra originii conflictului cu antrenorul: "Am fost un prost că am intrat în jocul lui. I-am oferit lui Piţi un salariu de 25.000 de euro lunar şi primă de două milioane de euro dacă se califică în Liga Campionilor. I-am luat 15 jucători, a plecat cu ei în cantonament şi acum vine să-mi ceară garanţii de 25 de milioane de euro, adică 10 hectare de pămînt şi 5 milioane, că eu nu o să mai vorbesc de echipă. I-am zis că cel mult pot să-i dublez salariul, dar în nici un caz nu-mi pot pune gaj toată averea mea!".

"Au murit, cumva, toţi antrenorii?!"
Gigi îi transmite lui Piţurcă că mai poate reveni la echipă doar în condiţiile sale şi că azi se va decide totul: "Ce să fac acum, să îngenunchez în faţa lui, să-i sărut mîinile şi picioarele?! Duminică ne întîlnim şi o să-i propun un contract pe un an, nu pe trei cum voia el! Mai rămîne doar dacă are rezultate, de ce să stăm mai mult să ne chinuim? Dacă nu acceptă, ne strîngem mîna şi la revedere! Chiar nu mai există alţi antrenori pe lumea asta, au murit cu toţii?! Aduc pe altul!".

Îl întorc suporterii?
Singurii care ar putea să-l mai convingă pe Victor Piţurcă să continue în Ghencea sînt fanii. Potrivit emisiunii Fanatik Show, de pe DigiSport, roş-albaştrii vor să se întîlnească cu antrenorul Stelei azi, la ora 13:00.

"Vreau Steaua pe locul 5!"
Becali a explicat ce planuri are pentru echipă în cazul în care Piţi nu se mai întoarce: "O să vină un alt antrenor şi cu asta basta, îi dau 10.000 pe lună, nu mai iau nici un jucător! Locul 5, locul 7... aia e, nu mă mai agit. Nu mai vreau nici titlul! Mie la Steaua îmi place locul 5. Acolo vreau eu!".


"Nu cred că Piţurcă o să mai revină, mai ales după declaraţiile astea. L-am enervat şi mai tare"

Gigi Becali, patron Steaua

"Lui Piţi trebuia să-i spun doar <Ăsta e salariul, ăştia sînt banii, ăştia sînt jucătorii!> şi gata. Trei achiziţii, nu 15!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Fac sute de kilometri ca să mă înjure nişte golani. De-asta sînt supărat. Aveam o convenţie cu ei înainte să vină Piţi şi nu mă mai înjurau. Dacă are responsabilitate şi caracter, să vină să liniştească apele!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Suporterii pot să-mi strige să plec, dar să nu mă înjure. Lasă că le iau eu abonamentele şi gata!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă Piţurcă venea la meci, cîştigam lejer la Braşov. Aşa, Neagoe n-a fost inspirat să facă schimbări la mijloc în minutul 70, ca să conservăm rezultatul"
Gigi Becali, patron Steaua

"I-am zis lu' Piţi: <Bă, nu te supăra, tu m-ai băgat în situaţia asta! Eu aveam garduri la stadion, linişte, dar ai venit tu şi ai dărîmat gardurile>. Acum e obligat să revină la echipă să mă scoată din rahatul ăsta"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă el nu mă agita, eu stăteam liniştit, nu-mi trebuia nebunia asta. Nu mă dezic de ce am spus, este cel mai bun antrenor român, dar dacă nici eu, care sînt prieten bun cu el, nu mă pot înţelege..."
Gigi Becali, patron Steaua

"Merg la biserică şi jur că nu mai critic jucătorii, dar nu îngenunchez în faţa nimănui! Cum adică să-i dau garanţii scrise că nu mai vorbesc?! Nu mai vorbesc decît dacă fac cancer în gît, Doamne, fereşte!"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
lcsisser_75
lcsisser_75  •  09 August 2010, 00:23

JEGOSULE DE BECALI...ESTI UN MACHEDON PROST IN INGAMFAT...

lcsisser_75
lcsisser_75  •  09 August 2010, 00:22

SA IEI FOC.....MACHEDONULE....SA TE F*U*T in gura de oier nesimtit

categoric
categoric  •  08 August 2010, 22:02

omul asta trebuie impuscat, altfel n-ai decat sa-ti consumi ani de suporter steaua injurandu-l, pe buna dreptate, dar si asa nu merita sa tio consumi asa..........

Vezi toate comentariile (49)
Comentează