FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali nu vrea contracte de peste 150.000€ » Szekely, salariu mai mic!

Articol de , - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Conducerea Stelei a început discuţiile cu mijlocaşul dreapta pentru a-i diminua salariul, care în acest sezon, conform contractului iniţial, ar fi de 225.000 de euro.

Gigi Becali cheltuieşte bani pe transferuri şi prime de instalare, însă se gîndeşte şi cum să facă economii la bugetul pe anul în curs. Nu mai vrea jucători cu salarii de peste 150.000 de euro anual.

Unul dintre fotbaliştii-problemă e Janos Szekely. În momentul în care a venit în Ghencea, în vara lui 2007, a semnat pe 5 ani, cu un cîştig care i se mărea progresiv. Tocmai de aceea, pentru acest sezon are trecut în acte un salariu de 230.000 de euro, cu mult peste plafonul impus de Becali.

Şefii Stelei au avut deja o primă rundă de discuţii cu fotbalistul, căruia i-au transmis politica financiară a clubului, iar Janos a fost înţelegător şi foarte probabil va accepta o diminuare de 25-30 la sută. Szekely n-a mai evoluat pentru Steaua din aprilie, de cînd a suferit o operaţie la genunchi. Acum e refăcut complet, însă Ilie Dumitrescu nu vrea să-i forţeze revenirea pentru a nu risca o recidivă.

"Mai sînt 3 jucători care au salarii mari, de peste 150.000 de euro, dar o să le rezolv eu situaţia cît de curînd"
Gigi Becali, patron Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bigiu
bigiu  •  11 Septembrie 2010, 06:45

BLAT =RUSINE STEAUA

florinense
florinense  •  11 Septembrie 2010, 04:19

VA OFER IN ECLUSIVITATE INFORMATIA CA MANDORLINI A FOST DEMIS IN ACEASTA NOAPTE DE LA CFR!!! IN LOCUL SAU VA VENI BOLONI PE O PERIOADA DE 2 ANI,AVAND UN SALARIU DE 600 DE MII DE EURO!!!! VA MULTUMESC!!!!!!!

forumer
forumer  •  11 Septembrie 2010, 03:36

De-abia astept sa revina Janos!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează