FOTBAL  »  Superliga  »  OLTCHIM JOACĂ FINALA LIGII CU VIBORG

Gigi Becali: "O finală de Ligă în handbal nu se compară cu cea din fotbal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Patronul Stelei le felicită pe "galacticele" de la Oltchim pentru calificarea în finala Champions League şi compară performanţa acestora cu cea obţinută de trupa din Ghencea în '86.

"Îmi pare foarte bine pentru fete, dar îmi pare rău de un singur lucru, că s-au calificat prea clar, a fost foarte lejer, n-au fost emoţii din acelea nebune, ca la fotbal. Handbalul e foarte frumos, dar la acest nivel. E o mare performanţă pentru ea şi pentru Oltchim.

Acum nu vreau eu să compar ce înseamnă că Steaua a câştigat Liga Campionilor cu handbalul, pentru că fotbalul este considerat regele sportului. O finală de Liga Campionilor la fotbal este ca între doi regi, iar aici ar fi aşa... ca între doi caporali", a spus Gigi Becali, conform Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
andrei.alba
andrei.alba  •  19 Aprilie 2010, 01:55

Toti banii acestui individ nu pot egala performanta acestor fete minunate. Am suferit alaturi de ele, am ras alaturi de ele. Sunt mandru ca sunt contemporan cu ele , mandru ca sunt roman! Cand ati simtit ultima data acest lucru? La victoriile lor .. si sa nu uitam .. ale lui Lucian Bute! Pacata ca nu stim care ne sunt prioritatile. Maine lumea va vorbi despre victoria Rapidului si toti vor uita de ce au realizat fetele noastre de aur. Pacat... pacat ca singurul scop in ziua de azi sunt banii!

dtdr
dtdr  •  19 Aprilie 2010, 00:09

Este adevarat o diferenta mare, la fel ca si intre un OM MEDIOCRU SI JIJI !

 •  18 Aprilie 2010, 23:58

Pe cine intereseaza parerea unui cioban infect? da, steaua a obinut atunci o performanta. dar din declaratia lui pare ca si o insuseste..cand el n are nici o contributie la ce s a intamplat atunci. si tre sa fi un mare nenorocit sa zici ca fetele astea nu merita si ca nu au muncit.l cum sa nu fie emotii bai boule, cand eu am murit pentru fetele astea la toate meciurile, si mai ales la cel de astazi? jurnalistii ti fac concurenta la prostie din moment ce te intreaba pe tine de performanta.javra

Vezi toate comentariile (45)
Comentează