FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Piţurcă a zis că nu are rost să se ducă acum la antrenamente"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat că Piţurcă nu va veni nici zilele viitoare la antrenamentele roş-albaştrilor, pînă se vor limpezi lucrurile. Totodată, latifundiarul a specificat că Piţurcă a dat indicaţii despre ceea ce să se lucreze la şedinţele de pregătire pînă se va prezenta el.

"Piţurcă nu este 100% la Steaua, este 500%. Am vorbit azi cu el. A zis că nu are rost să se ducă acum în Ghencea, cînd va fi momentul va merge el. Le-a spus ce să facă... Dar azi nu se face antrenament, este doar o mişcare"
, a spus Becali la GSPTV, la Contraatac.

"Merg joi sau vineri la stadion. Transferuri? Vor mai veni 3 jucători. Mîine vine unul, apoi altul şi tot aşa", a mai comentat el.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  14 Iunie 2010, 20:42

pai bine mai shpagasin asa suporter esti tu cand echipa nu merge tu te reorintezi esti un suporter adevarat esti tare rau dute pe stefan cel mare

marian_u
marian_u  •  14 Iunie 2010, 19:26

ce-si bai bate joc Piti de cioban :))) dar mai rabda pana vede semnatura si-i face transferurile, apoi va redeveni gigi pe care-l stim... Piti va avea viata grea, cu Hagi a fost gluma, sa vedeti ce va pati olteanul

dumasco
dumasco  •  14 Iunie 2010, 19:26

Piturca nu mai vine e neserios si in al 2 - lea rand e neprofesionist cu zarurile lui de barbugiu in care 6 6 se lasa mult asteptat !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close