FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali profită: "Iau acum legătura cu Argăseală şi cu Piţurcă pentru Găman"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a manifestat interesul pentru Valerică Găman, după ce s-a anunţat că fundaşul de 21 de ani a fugit azi-noapte din cantonamentul Universităţii Craiova.

" Gaman e un jucator pe care il vreau si daca e adevarat, o sa iau imediat legatura cu Argaseala si cu Piturca.

Probabil ca jucatorul are incredere in el, ca altfel nu pleca de acolo. Sa vad ce pretentii are. Daca baiatul vrea sa semneze cu noi, nu stiu cine ia banii. Probabil ca ii va lua Piturca, daca are el dezlegare. Cert este ca nu voi face un astfel de pas fara sa iau legatura cu Piturca.

Daca Lacatus il vrea pe Gaman? Uite cum sta treaba. Antrenorul este obligat sa antreneze un jucator pe care eu il vreau si il aduc la echipa. A, ca nu il baga, e altceva. Dar eu nu cred ca exista un antrenor care sa nu il vrea pe Gaman.

Voi lua insa legatura si cu Mititelu. Voi da un milion si incerc ca banii sa fie ai lui Mititelu si ai lui Piturca, voi incerca o mediere, o pace", a afirmat Becali la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
 •  28 Ianuarie 2013, 17:12

Buna ziua, ma numesc Martin Vasile Mircea am 17 ani, 1,82 m. inaltime, am o resistenta fizica foarte mare, sunt din judetul Alba-Iulia si sunt cel mai maree fan al Stelei, am un vis de cand eram mic sa devin fotbalist pentruca imi place fff mult fotbalul, si de aceea vreau sa devin fotbalist si nu stiu cum, si vreau sa ajung la echipa Steaua de aceea va cer ajutorul, daca as ajunge sa joc la Steaua o sa dau totul pe teren chiar si sufletul pana la ultimul minut, fotbalul este viata mea si imi doresc din suflet sa devin fotbalist, va rog din suflet daca ma puteti ajuta contactatima la adresa de mail : [email protected] va rog din suflet sa ma ajutati, va promit ca nu o sa regretati.

daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  19 Ianuarie 2011, 19:32

AM SPUS de la inceput ca PITI asta urmareste,sa ia Craiova de la Miti si era cat pe ce,pacat de STIINTA

savibratescu
savibratescu  •  19 Ianuarie 2011, 14:54

LIGA 1,cu 20,douazeci cluburi PRO,de ACUM,din VARA,IULIE,2.011-12.vor cadea 4,patru sivor promova 6,shase.cu 20,cluburi in LIGA 1,vom avea o reprezentare GEOGRAFICA,COMPLETA,pe tot teritoriul tzarii DACIA UE Romania,a celor mai MARI,centre fotbalistica din tzara,pe PRIMA SCENA,de MARE PERFOMANTA.NUMAI ASA vom in-sanatosi fotbalul romanesc.SA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează