FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție după amenda de la UEFA » Pe cine a găsit vinovat: „Are omul ceva, în nebunia lui. Măi, ai ceva la bibilică?”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 11:45 / Actualizat luni, 04 martie 2024 12:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o primă reacție după ce UEFA l-a amendat cu 30.000 de euro, după ce acesta a recunoscut că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League.

Omul de afaceri spune că va contesta amenda la TAS și spune că vinovat pentru această sancțiune e Radu Vișan, secretarul general al FRF, pe care l-a criticat, așa cum a făcut-o și în trecut.

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid
RAPID - FCSB
Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali atacă la TAS amenda de la UEFA

„ De la cine? Și ce? Nu o să merg la TAS? Mă duc la TAS. Care e problema?

Astea sunt prostii! Dacă fac niște glume... Bine îi ai pe ăștia în țară care nu au ce face și te reclamă. E unul acolo, Vișan. Are omul ceva... Tralala. Face, măi, Vișan, măi, în nebunia lui... Una-două nu-i convine și se crede șmecher. Cum să plătesc? Pentru ce? Eu glumesc. Ne închide gura, măi, Vișan, măi? Măi, Vișane, ai ceva la bibilică?”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

FRF, reacție fermă după amendarea lui Gigi Becali de către UEFA pentru pariuri

Federația Română de Fotbal a oferit prima reacție referitoare la sancțiunea lui Gigi Becali.

„Federația Română de Fotbal nu a primit o informare oficială cu privire la sancțiunea UEFA. Fiind vorba despre un meci dintr-o competiție intercluburi la nivel european, UEFA a deschis procedura disciplinară și același for a aplicat și sancțiunea. FRF a colaborat cu inspectorii disciplinari UEFA pe parcursul procedurii. Prin urmare, nu se impune ca FRF să deschidă o procedură disciplinară suplimentară”, a precizat FRF.

  • Meciul pe care ar fi pariat sume de bani patronul vicecampioanei României este cel dintre Nordsjaelland și FCSB, încheiat cu victoria danezilor, scor 2-0. Partida a contat pentru returul turului 3 din Conference League și a avut loc pe 17 august 2023.
  • În meciul tur, care a avut loc pe stadionul Ghencea, roș-albaștrii au remizat cu danezii, scor 0-0. Totuși, partida retur a fost mult mai complicată și s-a terminat cu victoria lui Nordsjaelland, fără drept de apel.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci”

Citește și:

Sergiu Hanca, dezamăgit după ce Petrolul a pierdut cu FCSB: „Am riscat mult, dar îmi pare rău că nu am stat mai mult pe teren”
Petrolul - FCSB 1-0
Sergiu Hanca, dezamăgit după ce Petrolul a pierdut cu FCSB: „Am riscat mult, dar îmi pare rău că nu am stat mai mult pe teren”
Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid
FCSB
Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
mean_machine
mean_machine  •  07 Martie 2024, 17:57
Postat de Ss21 pe 04 Martie 2024, 22:10

Totuși și concret suporta soarta cruda de hater trist, 27! :)))))))

Faci ss-ul de ras.....

Ss21
Ss21  •  04 Martie 2024, 22:10
Postat de concret. pe 04 Martie 2024, 18:13

Sunt si eu curios, de cate ori pe minut folosesti cuvantul preluat din limba engleza, "hater"? Inteleg ca lexicul gigistilor e limitat, ca si iq-ul... dar totusi...

Totuși și concret suporta soarta cruda de hater trist, 27! :)))))))

Ss21
Ss21  •  04 Martie 2024, 22:09
Postat de lefter_popescu pe 04 Martie 2024, 19:39

Amice , ce inseamna 27 ? Ai adunat titlurile cucerite cu japca de echipa TsKA - csca - cca - steaua rosie , cea adusa în 1947 pe tancurile armatei roșii ( protejata de Groza și Dej) , cu cele , câteva, obtinute cu omenii și valize ale echipei ilfovene a lui Gigi Valiza? Ai grija sa nu -ti pierzi uzul rațiunii.

*** și accepta fara demnitate că te lovește catastrofa anul asta, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27, 27! :))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează