FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-1

Gigi Becali s-a enervat cînd a aflat de suspendarea terenului: "Este un abuz al celor de la FRF!" :X

Articol de - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Gigi Becali consideră că FRF nu avea dreptul să interzică accesul spectatorilor la meciurile organizate de LPF.

- Domnule Becali, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Steaua să joace două meciuri fără spectatori.
- Şi ce să fac eu? Foarte bine, dacă aşa consideră ei, eu nu pot să mă opun. Mergem la meci ca la teatru. O să fie linişte, nu o să mai urle nimeni, nu mai dă nimeni foc la stadion. Stau liniştit!

- Meciurile care intră sub incidenţa suspendării vor fi în campionat
- Da' pînă la urmă, ce treabă are FRF cu campionatul? Este un abuz dacă au ajuns să se bage ei peste Steaua, să ne interzică suporterii în campionat, cînd ei au făcut scandal în Cupă!

- A fost o decizie bună cînd i-aţi interzis în Ghencea pe "huligani", aşa cum îi numeaţi?
- Toată lumea mă înjura că mă bag eu să interzic suporterii. Nu a vrut nimeni să mă înţeleagă că trebuie să facem curăţenie odată şi între spectatorii care vin la meciuri. Nu vreau să intru iar în polemică cu ei, dar trebuie să se cuminţească!

"Suporterii noştri au fost oaia neagră a meciului, dar încercăm să albim această oaie. Ei m-au dezamăgit, în timp ce fanii Rapidului cîntau şi în finalul meciului, chiar dacă echipa lor era condusă"
Gigi Becali

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
cornelflore
cornelflore  •  26 Noiembrie 2010, 19:31

CRED CA ESTE PUTIN 2 ETAPE DUPA CE FACE EL ZILNIC LA TV . SAU ECHIPA ESTE A LUI VALENTIN CEAUSESCU ??????NU A LUI JIJI CIOBANUL SI A OILOR LUI !!!!LUI DINU GHEORGHE IAU DAT O PEDEAPSA FOARTE ASPRA!!!!!IAR LUI BORCEA NIMIC?????PUTREGAIUL FOOTBALULUI ROMANESC ESTE DRAGOMIR SI COMISIILE LUI DE DISCIPLINA !!!!ASA ZISE INDEPENDENTE ???PARCA NOI NU IL CUNOASTEM PE DANIEL FLOREA ,UN LINGAU CARE FACE CE SPUNE MITICA .RUSINE ,RUSINE MAFIOTILOR .VREM CURATENIE DE TOAMNA A FOOTBALULUI ROMANESC.

dinamo_ct
dinamo_ct  •  13 Noiembrie 2010, 11:29

Este aberant! Ce vina are echipa oaspete ca gazdele nu sunt in stare sa organizeze meciul?

stefcelmare
stefcelmare  •  13 Noiembrie 2010, 10:56

Halal federatie. Suspenda dreptul a zeci de mii pentru actiunile a cateva sute pe un stadion strain, unde clubul penalizat (Steaua) nu avea dreptul sa faca perchezitii. Oare oamenii astia gandesc cand iau o decizie???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează