FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Gigi Becali s-a enervat cînd a auzit că Reghe ar vrea să plece: "Cimitirele sînt pline de oameni de neînlocuit"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 00:18

Gigi Becali a reacţionat nervos cînd a auzit că soţia lui Reghe a spus că "la vară ne dorim să plecăm în străinătate"


Declaraţia făcută sîmbătă de Anamaria Prodan, care spusese la Sport Total FM că "îmi doresc ca soţul meu să prindă un contract bun în străinătate, să plecăm şi să scăpăm de mizeria din Romania", i-a provocat ieri două reacţii lui Gigi Becali. Prima a fost înaintea derby-ului cu Rapid: "El vrea să plece, dar să vedem şi dacă va putea să plece. Nu poţi să pleci chiar aşa imediat, de aici. Să vedem unde va pleca, dacă va pleca".

Apoi, după terminarea derby-ului, Becali s-a arătat deranjat de faptul că Anamaria Prodan a fost cea care anunţase că Reghecampf vrea să plece: "Mie nu-mi convine cînd se bagă femeile într-o treabă de bărbaţi. Dar dacă e nevasta lui, n-am ce să fac. Fotbalul e treabă de bărbaţi. Dar e treaba lui dacă el o ascultă!". Mai mult, Gigi Becali, întrebat dacă Reghecampf e de neînlocuit pe banca Stelei, a avut următoarea replică: "Uitaţi-vă la cimitire, sînt pline toate de oameni de neînlocuit".

"E prea mult ce a făcut Becali"
Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Anamaria, s-a arătat deranjată de atitudinea pe care Gigi Becali a avut-o faţă de ea. "Văd că domnul Becali are o problemă cu soţia lui Reghecampf. Nu am zis niciodată că îmi doresc ca Reghe să plece de la Steaua. Am zis că îmi doresc ca soţul meu să prindă un contract afară, nu neapărat în această vară. Nu vreau ca patronul să se bage în familia mea, e prea mult. E problema dînsului dacă urăşte femeile", a concluzionat impresarul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
jalemare
jalemare  •  15 Aprilie 2013, 12:39

ciobane tocmai a sosit inceputul sfarsitului. pentru tine...

catutcata
catutcata  •  15 Aprilie 2013, 11:09

plecati tata toti..cu suporteri din pestera care arunca cu pisat pe tine si patroni cu 2 clase facute la stana,ce sa faci?

mako
mako  •  15 Aprilie 2013, 10:00
Postat de ricifourgroup pe 15 Aprilie 2013, 09:31

nu s-a enervat becali voi incitati si nu urmariti decat cearta si scandal ,fie ca este vorba de rapid ,dinamo ,craiova sau alta echipa care v-ar aduce un pic de publicitate ,voi cei de la postul GSP un exemplu m-ai aveti o emisiune toata saptamana in rest numai tampenii si atunci in loc sa vorbiti de fotbal ,incitati lumea mai bine a-ti realiaza niste emisiuni

exact...o declaratie rastalmacita de presa...aseara la digi1 prodanca a sunat si a vb in direct si a spus ca in viitor, candva normal isi doreste ca reghe sa plece in strainatate intr-o tara civilizata iar presa a scris direct ca prodanca vrea sa-l faca pe reghe sa plece...acesti jurnalisti mizerabili rastalmacesc pt senzational orice declaratie, sunt jalnici...sincer, eu ma gandesc sa nu mai citesc nici un ziar,site si sa nu m mai uit la nici o emisiune, fie sport sau altceva...vad meciul, inchid tv-ul la sfarsit si gata...presa si tv-ul indobitocesc tara asta si-asa vai de capul ei :(

Vezi toate comentariile (21)
Comentează