FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a anunțat din nou retragerea din viața publică, în direct la TV: „Vreau să se știe că nu am mai vrut să vorbesc”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 21:26 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 21:49

Gigi Becali, 62 de ani, patronul celor de la FCSB, a apărut într-un nou interviu, la doar trei zile după ce avusese o intervenție-maraton în seara de Crăciun. 

Becali a anunțat că interviul acordat celor de la Pro TV, în care a atins și diverse teme legate de FCSB, va fi ultimul pe care îl oferă. „Vorba aduce ură, slavă deșartă și mândrie”, spune latifundiarul.  

„Vreau să se știe că nu am mai vrut să vorbesc! Dacă vorbesc, știi că vorba aduce vorbă. Nu am vrut să vorbesc pentru că dacă vorbești, o să jignești, o să te mândrești. Ură, slavă deșartă, toate păcatele le faci când vorbești. Nu o să mai dau interviuri”, a spus Becali, conform sursei citate. 

Gigi Becali a „rupt” audiența de Crăciun!

Becali apare tot mai rar la TV, însă puținele sale apariții publice provoacă un interes uriaș în România. Pagina de Media a publicat preferințele românilor în materie de emisiuni televizate în seara de Crăciun, iar interviul cu Gigi Becali de la România TV, care a durat aproape două ore, se află pe loc fruntaș la orașe, peste posturi precum Antena 1 sau Kanal D. 

La nivel național, România TV a avut un rating de 5, ocupând locul 4, sub ProTV, Antena 1 și Kanal D, dar peste Antena 3 și TVR 1. La nivel urban, emisiunea în care Gigi Becali a dezbătut politică și situația epidemiologică din România s-a situat pe locul secund în intervalul 20:30 - 23:00, cu un punct de rating de 5,2.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB. Gigi Becali, anunțul momentului despre Dennis Man » La un pas să bată palma cu un club din Italia: „Pleacă pentru suma asta. Altfel, nu!”

Gigi Becali a spus tot! Care sunt singurele transferuri pe care le face în iarnă + anunță HEGEMONIA în Liga 1: „Nu ne oprește nimeni! Jucătorii devin războinici”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 Decembrie 2020, 22:31

Si milogii? Ce faci cu milogii? De toate categoriile inclusiv aia care te pupa toata ziua de te albesc... Inclusiv aici.... Mai oameni datatori cu gura... Daca vreti pomana duiceti-va si colindati-l in pipera... Nu-i pacat sa va raciti gura degeaba si s-o mai luati si pe aratura... Ba cu mm... ba cu steaua... ba cu fcsb... se pare ca aveti ceva la stomac... vedeti sa nu fie vre-un covrig nedigerat!!!

140611874433994
Sandu Pintilie  •  29 Decembrie 2020, 09:45

Iar se retrage?! Si noi de cine mai radem, nea Gigi?!?

ares2024
ares2024  •  29 Decembrie 2020, 07:25

Designerul *** isi lasa cainele credincios (mm)sa latre in locul lui......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează