FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

Gigi Becali şi-a sfătuit tehnicianul să se apere cu Stuttgart: "Reghe nu m-a ascultat"

Articol de , - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 10:36

Gigi Becali sa vaită că deşi l-a sfătuit pe Reghecampf cum să pregătească un joc defensiv cu şvabii, tehnicianul nu l-a luat în seamă


Chiar dacă a mers imediat pe teren, apoi la vestiare pentru a-i îmbărbăta pe jucătorii Stelei, Gigi Becali a răbufnit la 24 de ore după terminarea partidei. Acesta a dezvăluit că a avut o discuţie cu Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului cu Stuttgart, dar tehnicianul nu a ascultat dorinţele patronului. "I-am zis lui Reghe să joace la egal. Dar nu-i nimic... Aşa învaţă. El a vrut să cîştige meciul cu Stuttgart, că a zis că nu ştie să joace altfel. Trebuia să joace la 0-0 şi gata. Se termina treaba şi eram calificaţi la scorul ăla! Olăroiu aşa a făcut cu Rapid în Cupa UEFA. Am făcut 1-1 la ei, iar apoi la noi am jucat la 0-0 şi ne-am calificat", a spus Becali.

Reghecampf a început meciul din Europa League într-un sistem 3-4-3, însă a fost surprins rapid de Bruno Labbadia, iar după ce apărarea a fost făcută KO de patru ori în 30 de minute, acesta a schimbat sistemul. A trecut la 4-4-2, după ce Mihai Costea i-a luat locul lui Gardoş, iar Chipciu a trecut fundaş dreapta, la fel ca şi în meciul din campionat cu Severin.

"Suntem pe primul loc, care-i problema? S-a complicat situaţia? S-a complicat. De ce să fiu supărat?"
Gigi Becali, patron Steaua

"Gigi Becali ne-a încurajat, este lîngă noi, nu ne-a certat deloc. Cînd pierzi cu 5-1 nu mai poţi spune multe, mergem să dăm ultima bătălie în Danemarca"
Raul Rusescu, atacant Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
valentino_84
valentino_84  •  25 Noiembrie 2012, 23:48

Jiji da-l afara pe Reghe =))))))

senzationelu
senzationelu  •  25 Noiembrie 2012, 15:44

Au pierdut cu 5-1! Mi se pare absurd sa mai fie loc de "daca" dupa o asemenea umilinta. Chiar nici la 5-1 nu poate accepta romanul ca cei de la Stuttgart au fost mai buni?

luciann
luciann  •  25 Noiembrie 2012, 12:17
Postat de 2108 pe 25 Noiembrie 2012, 09:09

Vedeti echipa cu Rapid de acum 2 ani, cand am pierdut cu 5-1,vedeti echipa de la meciul de la Haiffa ,de anul trecut ,vedeti echipa de joi si veti gasi un singur numitor comun:CIPRIAN TATARUSANU. Este principala problema a STELEI.Ne trebuie urgent un portar,Gigi trebuie sa inteleaga ca bani pe el sunt pierduti.MM daca esti cel mai bun manager trebuie sa vezi adevarul.

Cu Rapid atunci aveam fundasi de cascadorii rasului, la Haifa a jucat Stanca, in concluzie esti varza si te mai dai si stelist! Te uiti macar la meciuri de zici ca la Haifa a aparat Tatarusanu!?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează