FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali spune că Stancu poate fi transferat doar din vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Gigi Becali a declarat că Bogdan Stancu este netransferabil în acest moment, iar problema plecării se va pune doar din vară.

"Nu discutăm despre vreun transfer al lui Bogdan Stancu la această oră. Vorbim doar numai la vară. Putem discuta contractul. Contractul poate fi făcut acum, dar el pleacă tot la vară.

De Bogdan Stancu sînt interesaţi Giovanni şi Victor, ca să îşi ia banii, dar pentru mine e  o joacă. Stancu are obiective, trebuie să joace ca să îşi ia banii. Eu comand, că aşa a fost convenţia de la început. Steaua hotărăşte", a explicat Gigi Becali.

Apoi s-a referit la schimbarea produsă la echipă după sosirea lui Mihai Stoica: "Atitudinea jucătorilor se vede în joc, prezenţa lui MM se simte deja. Jucătorii nu mai stau la cantonament în Ghencea, stau la hotel, e altă ambianţă. După meciuri, imediat, vin şi stau la hotel"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
decebal2dac
decebal2dac  •  26 Noiembrie 2010, 16:09

Bogdan o sa plece cand vine oferta, ca vrea steaua sa il pastreze pana in vara, asta e doar un capriciu, lasati baiatul sa plece si luati-va banii pe el ca in vara cel mai probabil vor fi mai putini decat acum

Vezi toate comentariile (1)
Comentează