FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali taxează posibilul mesaj războinic al lui Reghecampf: "Eu sunt proprietar. Lăsați luptele, jucați fotbal!" » Finanțatorul, sigur de titlu: "Îi spulberăm!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 20:28

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, le-a răspuns celor de la CSU Craiova, după ce Gheorghe Mulțescu a declarat astăzi că Reghecampf le-a transmis jucătorilor săi să joace extrem de agresiv în partida cu oltenii. 

"Eu sunt proprietarul echipei. De fiecare dată când merg la echipă, le spun: «Băieți, aveți grijă de meseria voastră, dar și de a adversarilor. Lăsați porcăriile ăstea cu lupte, cu alunecări, cu rupt capete. Eu vreau să joc fotbal».

Dacă cineva a făcut-o peste capul meu, să răspundă. Sunt niște copii, de exemplu Ivan, Bancu, Băluță. Au viitorul în față, cum să le rup picioarele? 

Nu ai voie să faci așa ceva, ce au făcut ei cu Viitorul. Așa e normal, cu noi să folosească cea mai bună echipă.  Ori facem fotbal, ori facem circ!?

Totuși, am mai spus-o. E prea jignitor și sfidător să trimiți atâția juniori în teren. Ei au început acest scandal, cu tot felul de măgării, cu programul de meci de la meciul din tur", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Finanțatorul echipei roș-albastre a vorbit și despre lupta la titlu din acest sezon și speră că CFR Cluj o va încurca pe Viitorul.

"Eu nu vreau să mă mai cert cu nașul meu nici pentru 200 de campionate. Nu vreau să fac aluzii, dar cred că e normal ceea ce am spus după meciul dintre CSU Craiova și Viitorul.  

Dacă Dinamo e sigură de victorie cu Astra, e campionă. De ce? La noi e 0-0, la Viitorul tot 0-0. Nimic nu e imposibil, doar că noi vom fi foarte motivați, iar diferența de valoare este foarte foarte mare. 

Dacă CFR joacă, părerea mea e că Viitorul nu o poate bate. Asta e părerea mea, nu sunt specialist. Valoric, îi spulberăm" a mai spus latifundiarul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sooos1ck
sooos1ck  •  12 Mai 2017, 09:10
Postat de randoom_._ pe 12 Mai 2017, 00:06

cum adica iar? ar fi prima data in ultimi ani cand nu am lua niciun trofeu. in mod normal,viitorul nu are cum sa bata cefura cluj. daca bate csu suntem campioni.

In mod normal nici csu nu trebuia sa piarda ci Viitorul....acum ca se apropie finala Ligii, csu a luat o pauza de la pregatirea finalei si joaca cu titularii cu Steaua, ce perversi, ***...Steaua a putut sa joace cu echipa buna, cand avea Dinamo nevoie......asta e diferenta dintre o echipa de amatori si o campioana a Europei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  12 Mai 2017, 08:49
Postat de observator_federal pe 12 Mai 2017, 07:33

Pai daca Ivan, Bancu si Baluta sunt copíi -asta o recunoaste Becali- inseamna ca Craiova nu mai baga maine juniorii in teren ci direct copiii. Daca nici acum nu sunt multumiti gigistii... Ar fi bine sa se joace corect si - atat cat pot cele doua combatante - frumos desi, mai degraba, meciul va fi unul tacticizat si "de angajament" .

Degeaba ai citit articolul ca nu ai inteles nimic, esti greu de cap! A spus ca sunt copii, adica sunt tineri, au viitorul in fata si nu e ok sa le rupa nimeni picioarele! Si faza aia cu pregatirea pentru finala nu o inghite nimeni, i-a menajat cu Viitorul si nu-i mai menajeaza acum cand finala e si mai aproape...daca ti se pare corect, inseamna ca artistul tau preferat e N. Guta, nu vreau sa zic nimic de numele tau "pompos" care sugereaza ca esti si tu vreun mare smecher!!

observator_federal
observator_federal  •  12 Mai 2017, 07:33

Pai daca Ivan, Bancu si Baluta sunt copíi -asta o recunoaste Becali- inseamna ca Craiova nu mai baga maine juniorii in teren ci direct copiii. Daca nici acum nu sunt multumiti gigistii... Ar fi bine sa se joace corect si - atat cat pot cele doua combatante - frumos desi, mai degraba, meciul va fi unul tacticizat si "de angajament" .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close