FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali vrea să reîntregească familia în Ghencea: Hagi pe bancă, verii fac transferurile!

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 21:11

Acesta este planul patronului stelist, care şi-ar dori ca "Regele" să accepte să antreneze Steaua din sezonul viitor

Hagi în Ghencea nu e doar un zvon. Gigi Becali a recunoscut la GSPTV că şi-ar dori să lucreze din nou cu naşul său chiar din această vară. "Am vorbit cu Gică acum cîteva zile, îl vreau la Steaua pentru că ştiu că el îşi doreşte să reuşească cu această echipă! Ar fi un lucru senzaţional să colaborăm. Nu spun însă mai multe acum pentru că nu vreau să se interpreteze. Cîrţu stă pînă la vară, i-am promis acest lucru şi aşa se va întîmpla!", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Dacă Hagi acceptă, el e noul antrenor!
Surse din Ghencea au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că au existat deja tatonări între Hagi şi finul său. "Cei doi vorbesc, Gigi fiind extrem de supărat că Gică nu a reuşit la Galata! El a încercat să-l ajute atunci cînd l-a vîndut pe Stancu turcilor. Hagi nu a dat încă nici un răspuns clar, aşteptînd să se liniştească după perioada Galatasaray. Oricum, şansele ca Gică să accepte să revină în Ghencea sînt destul de mari!" este declaraţia unui apropiat al trupei din Ghencea.

Verii sar în ajutor
Planul lui Becali este însă unul mai amplu. Patronul din Ghencea crede că prin instalarea în Ghencea a lui Hagi, atunci ar avea şi sprijinul 100% al verilor săi, Ioan şi Victor Becali, buni prieteni cu "Regele", şi care şi-ar dori ca acesta să reuşească şi în cariera de antrenor, după ce a eşuat la "naţionala" României, la Steaua şi la Galatasaray.

Un lucru care demonstrează că verii impresari lucrează deja în interesul Stelei este cazul lui Junior Moraes. Ioan Becali a încercat din răsputeri în iarnă să-l aducă pe atacantul brazilian în Ghencea, însă Jean Pădureanu s-a opus şi l-a transferat pe Moraes la Metalurg Doneţk. Acum fotbalistul este în litigiu cu gruparea ucraineană, iar Gigi Becali a anunţat că el a semnat deja un precontract cu Steaua şi se aşteaptă doar ca FIFA să-l declare liber de contract. Roş-albaştrii au mai transferat un jucător impresariat de Victor Becali în Ghencea, pe Mihai Costea, şi este interesată de un altul care are contract cu firma de impresariat a lui Becali, "studentul" Tibi Bălan.


Gigi în 2007: "Hagi e zero ca antrenor!"
Dacă ar accepta să revină al Steaua, Hagi ar fi la al doilea mandat pe banca roş-albaştrilor. În 2007, fostul mare fotbalist a rezistat doar 3 luni colaborării cu Becali. Hagi a demisionat după un atac extrem de dur al patronului: "E zero ca antrenor, habar nu are de nimic! Jucătorii vin şi se plîng! Poate că a fost cel mai mare fotbalist din istoria României, dar ca antrenor el nu există! E un rege cu coroană de tinichea, un rege vagabond. M-am luat după el să aduc jucători, dar am pierdut 9 milioane de euro cu acele transferuri". Cei doi nu şi-au mai vorbit deloc timp de doi ani şi jumătate, însă în urmă cu un an ei s-au împăcat, iar în prezent relaţiile sînt din nou apropiate, ca de la naş la fin.

"Ar fi o onoare să lucrez cu Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României"
Bănel Nicoliţă, mijlocaş Steaua

"Ar fi cea mai mare bucurie a mea ca Hagi să revină la Steaua. I-am şi zis că doar împreună cu finul său va avea rezultate!"
Gigi Becali, patron Steaua

Hagi în mandatul precedent în Ghencea:
- 11 meciuri în toate competiţiile: 6 victorii, 3 remize şi 2 înfrîngeri
- a calificat echipa în grupele Champions League, după ce a eliminat-o pe BATE Borisov
- a lăsat echipa pe locul 6 în clasament
- a demisionat după o înfrîngere în Liga Campionilor, 1-2 la Praga, cu Slavia

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (38)
redsef2005
redsef2005  •  18 Mai 2011, 19:20
Postat de suporter_adevarat pe 15 Aprilie 2011, 10:01

Hagi e un super-antrenor, numai cine nu intelege nimic din fotbal si din lume in general nu realizeaza asta. Numai ca Hagi nu stie si nu poate lucra cu echipe mici. El stie doar atac, "focu la ei", D-asta il iubesc eu pe tembelul de Becali. Face o gramada de tampenii, dar viseaza frumos. Cand il aduci pe Hagi la o echipa, e clar ca vrei liga campionilor, nu sa te tarai prin campionat. Intrebarea de bun-simt e insa daca Hagi stie si poate sa construiasca o echipa. Caci intr-un fel se antreneaza Barca si in alt fel Dunarea Galati. Eu cred in super-antrenorul Hagi, dar si in constructorul Cartu. Ar trebui totusi sa-l lase pe cartu sa-si faca treaba pentru ca nu cumva sa regrete.

Ma, tu ti-ai luat medicamentele?! Ca delirezi urat de tot pe aici... Numai un dus cu pluta si bolnav cu capul ca tine il vede pe Hagi antrenor!! Tu ai habar pe ce lume traiesti, ai macar o minima perceptie a realitatii??? Ca vad ca scoti numai aberatii din tine! Du-te, mai bolnavule, si trateaza-te, ca ai halucinatii grave!!!

blue_sky
blue_sky  •  17 Aprilie 2011, 08:19

Bravo ciobane, sa vezi ce repede o sa o duca Hagi pe Steaua pe locul 11 ca pe Galata si o sa faca numai performanta.Mai o_ier p_rost, tu chiar nu gandesti deloc?Crezi ca daca-l pui antrenor ca-i machidon de-al tau si nas o sa faca ceva?Pe unde ti-ai pus rudele, firmele tale au dat faliment.Chiar nu inteleg cum ai facut avere, fiindca gandesti exact ca un c_ioban.

blue_sky
blue_sky  •  17 Aprilie 2011, 08:16
Postat de mihaict pe 15 Aprilie 2011, 10:38

Sa vina HAGI!!! Dar sa fie lasat sa faca echipa. Cei care spun ca Hagi nu este bun ca antrenor inseamna ca nu se pricep la fotbal, iar in sprijinul declaratiei mele vin vorbele lui Gigi.

Bine ca te pricepi tu.Daca il aveai pe Hagi manager la firma ta, dadeai de mult faliment.Hagi e paralel cu meseria de antrenor.Daca toti ar gandi ca tine s-ar promova numai non-valori.Hagi a fost mereu periat fiindca nimeni ina afara de Lupu, nu are curajul sa-i spuna si lui si lui Lacatus ca n-au treaba cu meseria de antrenor.Adevarul e ca Hagi pe unde a trecut a plecat mereu cu coada intre picioare si n-a avut nici un rezultat, mereu erau de vina jucatorii, vantul, ploaia, soarele, iarba, numai el nu.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează